چهارشنبه 04 07 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 04 مهر 1397

حضور وزیر علوم کشور افغانستان و هیات همراه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

سه شنبه 13 شهریورماه، وزیر علوم افغانستان به همراه سفیر و چندتن از مقامات عالی رتبه سفارت افغانستان ضمن حضور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، طی نشستی با خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه و دکتر میرمحمدصادقی مدیر روابط بین الملل دانشگاه دیدار و به گفتگو پرداختند.

در این نشست که در تالار حکمت معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد، وزیر علوم افغانستان ضمن آشنایی با دانشگاه و انجام مذاکراتی با مسئولین، در خصوص مشارکت با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در زمینه های آموزش اساتید افغانی، پذیرش دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی افغانی در دانشگاه و آموزش گروهی از پرستاران افغانی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و بیمارستان های تابعه، به بحث و تبادل نظر پرداخت.

شایان ذکر است در ادامه برنامه مهمانان از مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و بخش های مختلف آن و همچنین روند ارایه خدمات به بیماران بازدید بعمل آوردند.