سه شنبه 29 08 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 29 آبان 1397

نشست رییس دانشگاه و معاونین توسعه مدیریت و منابع و درمان دانشگاه با مدیران ستادی، شبکه ها و روسای بیمارستانهای استان

دوشنبه 12 شهریورماه، طی نشستی با حضور خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، دکتر یوسفی و دکتر کلیدری معاونین توسعه مدیریت و منابع و درمان دانشگاه و جمعی از مدیران ستادی، شبکه ها و روسای بیمارستانهای استان،

مسائل و مشکلات موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست دکتر یوسفی طی سخنانی در خصوص مسائل پرونده بهره برداری بیمارستان ها و مالکیت آنها، سامانه تبادل تجربیات مدیران، وضعیت چگونگی جذب نیروی انسانی و ادامه تحصیل آنها مرتبط با نیازهای بیمارستان ها، ارزیابی مرخصی های پرسنل بیمارستان ها، شرایط مناقصات و قرار دادهای دانشگاه و همچنین بررسی طرح تحول نظام سلامت و عملکرد دانشگاه در این طرح، مطالبی را ایراد و راهکارها و پیشنهادات لازم را ارایه نمود.

همچنین در ادامه نشست گزارشی از وضعیت درآمد اختصاصی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در سال 1397 و اهم موارد مرتبط با تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی و نیز موارد مرتبط با وزارت متبوع و شورای عالی بیمه ارایه گردید.