جمعه 26 05 1397

آخرین بروز رسانی : جمعه, 26 مرداد 1397

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه: نمایشگاه دوسالانه عکس ایسنا جرقه نشست های فرهنگی داخل استانی است

دکتر حسینی در بازدید از نمایشگاه دوسالانه عکس ایسنا طی گفت وگویی اظهار کرد: امروزه با افتخار می توان گفت که در حوزه فرهنگی اقدامات موثری انجام می گیرد و برگزاری رخدادهای فرهنگی

همچون نمایشگاه های عکس را باید به فال نیک گرفت.

وی برگزاری این نمایشگاه را جرقه ای برای همکاری نزدیک تر مجموعه های فرهنگی شهر عنوان کرد و گفت: اگر تمام مجموعه های فرهنگی در اصفهان با یکدیگر متحد عمل کنند، قطعا به موفقیت بیشتری در امور فرهنگی دست پیدا خواهیم کرد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه انتخاب مکان نمایشگاه دوسالانه عکس ایسنا بسیار هوشمندانه بوده است، گفت: مجموعه سیتی سنتر اصفهان فضای مناسب و مدرنی برای اوقات فراغت و اقدامات فرهنگی محسوب می شود، چرا که اغلب مردم اصفهان به همراه خانواده های خود در این مکان گرد هم می آیند.

دکترحسینی با تاکید بر اینکه اصفهان پتانسیل بالایی برای انجام اقدامات فرهنگی دارد، خاطرنشان کرد: در اصفهان سه دانشگاه بزرگ همراه با پتانسیل بزرگ جهاد دانشگاهی در کنار دانشگاه های آزاد، علاوه بر اینکه قطب علمی کشور است، جایگاه برجسته ای در حوزه فرهنگی نیز دارد.

وی ادامه داد: استفاده از انرژی و نیروی دانشجویان و اساتید برجسته، می تواند راهگشایی برای رفع مشکلات سطح جامعه باشد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه تصریح کرد: اصفهان مهد انرژی، نیروی جوانی، سرمایه و مدیریت برجسته است که متاسفانه تاکنون مجموعه های فرهنگی سطح شهر همکاری نزدیکی با یکدیگر نداشته و بیشتر به صورت جزیره ای عمل می کنند.

وی ابراز امیدواری کرد که سازمان های مختلف با یکدیگر همکاری بیشتری داشته و در راستای رفع مشکلات فرهنگی استان عمل کنند.

دکتر حسینی بر لزوم ایجاد انگیزه و امید در میان جوانان تاکید کرد و گفت: در فضای کنونی جامعه، ایجاد انرژی و امید در جوانان بسیار حائز اهمیت است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و امور هنری، انعکاس امید در جامعه باشد