سه شنبه 01 08 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 01 آبان 1397

photo_--_--.jpg

دوره آمادگی تیمهای واکنش سریع در حوادث CBRNE برگزار شد

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه از برگزاری دوره دو روزه آمادگی تیمهای واکنش سریع اورژانس پیش بیمارستانی در حوادث CBRNE خبر داد .

دکتر غفور راستین در این خصوص اظهار کرد: دوره آمادگی تیمهای واکنش سریع اورژانس پیش بیمارستانی در
حوادث CBRNE با هدف ارتقای سطح دانش و عملکرد این تیمها برای رویارویی با حوادث  CBRNE شامل حوادث شیمیایی، بیولوژیک، رادیواکتیو، هسته ای و انفجاری برگزار شد.

وی افزود: در این دوره تعداد یکصد نفر از گروه های هدف تمام شهرستان های استان اصفهان شامل ۴ نفر از کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی هر شهرستان که به عنوان تیم واکنش سریع معرفی شده بودند، به مدت دو روز در تاریخ ۱۶ و ۱۷ مردادماه جاری شرکت کردند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه با بیان اینکه دوره ذکر شده به صورت تئوری و عملی در دو نوبت صبح و بعداز ظهر برگزار شد، تصریح کرد: در این دوره، شرکت کنندگان به صورت عملی با روشهای استفاده از لوازم حفاظت فردی، لباسهای NBC، لباسهای فشار مثبت، انواع ماسک ها و کیت های حوادث شیمیایی و بیولوژیک آشنا شدند.

دکتر راستین خاطرنشان کرد: در پایان این دوره مانور میدانی انجام شد و آزمون کتبی از شرکت کنندگان به عمل آمد.

شایان ذکر است این دوره با حضور دكتر كريمي نيا از سازمان پدافند غير عامل كشور، دكتر فروغي زاده و خانم دكتر بيگدلي از سازمان انرژي اتمي كشور و دکتر میرکتولی معاون آموزش و پژوهش سازمان اورژانس برگزار گردید.