سه شنبه 01 08 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 01 آبان 1397

photo_--_--.jpg

برگزاری کارگاه آموزشی عمومی «تغییر سبک زندگی و سازگاری با کم آبی»

واحد آموزش کارکنان دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه، دوشنبه پانزدهم مردادماه سال جاری، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی « تغییر سبک زندگی و سازگاری با کم آبی » در محل کلاس شهید روح الامین نمود.

در این جلسه دکتر حمیدرضا شمس به عنوان اولین سخنران، تغییر سبک زندگی برای سازگاری با کم آبی در اصفهان را ضروری دانست و افزود: برای این تغییر باید نگرش ما به حیات آب عوض شود و این مهم جز با آ موزش و ارتقاء سطح دانش میسر نمی باشد.

دکتر شمس در خصوص موسسه خیریه کشتی نجات اظهار داشت: خیریه کشتی نجات از جمله سازمان های غیردولتی و مردم نهاد است که اعضای آن را جمعی از پزشکان، روان شناسان و کارشناسان بهداشت فعال در عرصه های اجتماعی تشکیل می دهند و یکی از اهداف مهم آنها برگزاری دوره های آموزش مصرف بهینه آب با حضور در مجامع مختلف می باشد.

در ادامه کارگاه خانم ها: مژگان مرتب و ناهید لطفی از روان شناسان انجمن خیریه کشتی نجات هر کدام جداگانه به بررسی آمار و ارقام مصرف جهانی آب و فاصله فاحش مصرف آب در کشورمان نسبت به کل جهان پرداخته و با ارائه راهکارهای مناسب تغییر سبک زندگی و استفاده از وسایل و ابزارهای کاهنده مصرف آب، آموزش های لازم در مورد مصرف بهینه از آب را ارائه نمودند.