شنبه 24 09 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 24 آذر 1397

برگزاری سومین دوره پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی

در مقطع کارشناسی ارشد آموزش پزشکی ویژه اعضای هیات علمی دانشگا‌ه‌ها می نماید.

کلیه اعضای هیات علمی در تمامی دانشکده ها، بیمارستان های آموزشی و مراکز تحقیقاتی و ... می توانند در این دوره ثبت نام بعمل آورند.

شایان ذکر است بازه زمانی ثبت نام از تاریخ 15/5/97 لغایت 15/6/97 می باشد و متقاضیان واجد شرایط می توانند با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس www.vums.ac.ir در سامانه ثبت نام آنلاین دانشگاه اقدام به ثبت نام نمایند.

این دوره در سه سطح گواهینامه های سطح 1، سطح 2 و سطح 3 و دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی برگزار می گردد. هدف کلی از گذراندن دروس سطح یک، کسب مهارت های عمومی تدریس، سطح دو کسب مهارت های تخصصی تدریس به تفکیک علوم پایه و علوم بالینی است و دروس سطح سوم شامل مهارت های مدیریت و رهبری آموزشی است و در مرحله آخر اجرای یک طرح توسعه آموزشی در قالب فرایند دانش پژوهی و یا اقدام پژوهی است. این دوره ویژه اعضای هیات علمی رسمی، پیمانی، قراردادی و تعهد خدمتی دانشگاه ها/ دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی و توانبخشی، دانشگاه شاهد، دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه علوم پزشکی ارتش، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و انستیتو پاستور ایران و موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران می باشد.

لذا از کلیه متقاضیان حائز شرایط دعوت می گردد تا با مدارک درخواستی نسبت به ثبت نام در این دوره اقدام نمایند. ثبت نام متقاضيان واجد شرايط صرفاً بصورت الکترونیکی و از طريق مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس www.vums.ac.ir به نحو زیر انجام مي شود: بدین منظور متقاضیان محترم می توانند پس از ورود به صفحه اصلی سایت، از قسمت سامانه ها در بالای صفحه، بر روی آیکون "سامانه ثبت نام آنلاین"، کلیک نموده و مراحل ثبت نام را تکمیل نمایند.

متقاضیان می بایست مبلغ 4480000 ریال به عنوان شهریه ثابت هر ترم تحصیلی با انتخاب حداقل یک ماده درسی و مبلغ 896000 ریال به عنوان شهریه متغیر به ازای هر واحد درسی انتخابی از طریق درگاه مالی سامانه سما دانشگاه علوم پزشکی مجازی پرداخت نمایند.

پس از تکمیل موفقیت آمیز فرم ثبت نام از طریق سامانه ثبت نام آنلاین به متقاضیان کد رهگیری ارائه می گردد که برای پیگیری درخواست متقاضیان ضروری است.

متقاضیان جهت هر گونه سوال یا اشکال در ثبت نام می توانند با شماره تلفن 88501407 – 021 معاونت امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی تماس حاصل نمایند.