شنبه 24 09 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 24 آذر 1397

برگزاری چهارمین مدرسه تابستانی آموزش و روش تحقیق

کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده داروسازی  به منظور آشنایی دانشجویان با مهارت های تحقیق، پژوهش و سرچ به برگزاری چهارمین دوره آموزشی مدرسه تابستانه اقدام نمود.

سهیل مهاجر مسئول روابط عمومی کمیته در خصوص نحوه برگزاری چهارمین دوره آموزشی تابستانه اظهار داشت: کارگاههای دوره مذکور به مدت سه روز از تاریخ ششم لغایت هشتم مردادماه سال جاری از ساعت 9 صبح الی 14 در کلاس شهید روح­الامین و سایت دانشکده برگزار گردید.

روش تحقیق، جستجو در پایگاههای علمی و منابع الکترونیک، نحوه ی پروپوزال نویسی، آموزش کار با نرم افزار اندنوت، مقاله نویسی، رفرنس دهی و ژورنالیسم پزشکی از جمله مباحثی بود که توسط اعضای هیات علمی دانشکده، (آقایان: دکتر علی جهانیان نجف آبادی، دکتر علی عمرانی و خانم ها: دکتر محبوبه رستمی و دکتروجیهه اکبری) تدریس گردید.

وی همچنین تمرین و رفع اشکال عملی جستجو توسط صبا فقهی دبیر کمیته پژوهش های دانشجویان، را از دیگر اقدامات انجام شده در چهارمین مدرسه تابستانه عنوان نموده و افزود: در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی شرکت، اعطاء شد.