پنج شنبه 26 07 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 26 مهر 1397

برگزاری همایش و جلسات آموزشی به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر

مرکز خدمات جامع سلامت سهند بهارستان تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر، همایشی را ویژه مادران باردار و شیرده در سالن شهرداری شهر بهارستان برگزار نمود.

در ابتدای این همایش خانم حبیب بیگی کارشناس مسئول شیر مادر در شهر بهارستان طی سخنانی درباره اهمیت و مزایای شیرمادر، مضرات شیرخشک و تشویق مادران باردار به شیردهی مطالبی را ارایه کرد.

در ادامه به سه نفر از مادران نمونه در امر شیردهی که توسط پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت سهند بهارستان انتخاب شده بودند، یک عدد قاب نقره تهیه شده توسط شرکت تأمین سلامت اهدا شد.

همچنین در این راستا دو جلسه آموزشی در مرکز خانه اصفهان و مرکز خدمات جامع سلامت جامی برگزار گردید.

جلسه آموزشی که برای سالمندان تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان و کوجان برگزار شد، باتکیه بر شعار هفته جهانی شیر مادر (تغذیه با شیر مادر:زیربنای زندگی سالم) بمنظور بهبود نگرش و عملکرد سالمندان و ترویج باورهای صحیح واصلاح باورهای غلط در زمینه  تغذیه با شیر مادر  برگزار گردید.

در این جلسه در مورد اهمیت نقش حمایتی پدربزرگها و مادربزرگها در شروع وتداوم شیردهی برای داشتن کودکانی سالم و باهوش، فواید شیر دهی برای مادر و نوزاد، افزایش ضریب هوشی و تاثیرات تغذیه نوزاد و تماس پوستی در ساعت اول تولد بر سلامتی مادر و کودک و نقش شیر مادر در پیشگیری از انواع سوء تغذیه مطالبی عنوان شد.

پس از آن با مشارکت فعال سالمندان، مروری بر باورهای غلط در زمینه شیردهی و تاثیر شیر مادر و.... انجام شده، باورهای صحیح بیان و از ایشان خواسته شد با ترویج باورهای صحیح و جایگزینی مناسب آن با باورهای غلط نقش حمایتی خود را پررنگ تر و بهتر از قبل نشان داده و مادران شیرده را از تجارب ارزنده خود بهره‌مند کنند.

همچنین در روز سه شنبه نهم مردادماه جلسه آموزشی با موضوع "نقش شیر مادر در پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر" با حضور رابطین مرکز خدمات جامع سلامت جامی برگزار شد.

در این جلسه علاوه بر بیان مزایای شیر مادر و مضرات شیرخشک، به نقش شیر مادر در پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر پرداخته شد.

در پایان برنامه هم از رابطین نهایت همکاری به منظور ترویج تعذیه با شیر مادر در محلات را خواستار شدند.