سه شنبه 03 07 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 03 مهر 1397

19119.jpg

اولین سمپوزیوم " مدیریت تیمی در شکاف لب و کام" در ایران

حضور پررنگ اعضای هیات علمی گروه گفتار درمانی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اولین سمپوزیوم شکاف لب و کام در ایران

پنج شنبه چهاردهم تیر ماه، سمپوزیوم "مدیریت تیمی در شکاف لب و کام "برای اولین بار در سطح کشور با همکاری انجمن گفتار درمانی ایران، تیم شکاف لب و کام اصفهان، شیراز و همدان و با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.

دبیر علمی این سمپوزیوم دکتر فاطمه درخشنده عضو هیات علمی گروه گفتاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مسئول کلینیک شکاف لب و کام اصفهان بود و دبیر اجرایی این سمپوزیوم کوثر باغبان دانشجوی دکتری گفتاردرمانی بود.

این سمپوزیوم همزمان با ماه جولای که در سطح جهانی به عنوان ماه مراقبت از شکاف لب و کام نام‌گذاری شده است، در تهران با هدف ارتقای سطح آگاهی و بهبود مراقبت از بیماران شکاف لب و کام و گسترش تیم‌های درمانی با استانداردهای جهانی در سراسر کشور برگزار شد.

محورهای اصلی این سمپوزیوم گسترش تفکر مدیریت تیمی در شکاف لب و کام، مداخلات زودهنگام در شکاف لب و کام، پروتکل مراقبت و درمان در شکاف لب و کام از تولد تا بزرگسالی، معرفی تکنیکهای جدید جراحی کام و ارزیابی های ادراکی و دستگاهی در  بی کفایتی کامی حلقی بود.

در این سمپوزیوم ۱۸ متخصص با تجربه از حیطه‌های مختلف درگیر در درمان این بیماران از سراسر کشور به عنوان سخنران حضور داشتند،که از میان آنها  می‌توان به دکترحسین ابدالی، دکتر حیدرعلی داوری، دکتر مهرداد معمارزاده، دکتر مسعود طاهری، دکتر فاطمه درخشنده، پریسا رضایی و فاطمه خانلر از مرکز تحقیقات ناهنجاری‌های جمجمه-صورت و شکاف کام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دعوت اشاره کرد.

در پایان سمپوزیوم نیز پنل « مدیریت تیمی و بررسی چالش های موجود در شکاف کام در ایران»  با حضور جمعی از متخصصین برگزار شد و  فرصت بسیار مناسبی را برای بحث و گفتگو پیرامون مسائل موجود در درمان شکاف کام برای متخصصین و شرکت کنندگان  فراهم آورد. قسمت پایانی سمپوزیوم به ارائه بیانیه سمپوزیوم به وزارت بهداشت اختصاص داشت که به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.