سه شنبه 03 07 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 03 مهر 1397

19119.jpg

اولین جشنواره چادرهای آسمانی

امروز چهارشنبه 20 تیرماه، مرکز همایش های علمی دانشگاه میزبان اولین جشنواره چادرهای آسمانی به همراه تجلیل از جلوه های برتر عفاف و حجاب بود.

در این جشنواره که با همکاری نیروی انتظامی استان اصفهان و معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید، جمعی از روحانیون، نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و فرماندهان و عوامل نیروی انتظامی حضور بهم رساندند.

حجت الاسلام و المسلمین جوادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه طی سخنانی به موفقیت ها و ناکامی های مباحث اجتماعی اشاره نمود و افزود: متاسفانه بحث عفاف و حجاب در جامعه مورد ناکامی فرهنگی قرار گرفته که ناشی از ناکارآمدی شیوه های فرهنگی یا نادرست استفاده کردن از این شیوه ها بوده است.

وی در ادامه تصریح کرد: تقویت عزم ملی، تالیف کتابهای عالمانه در مورد عفاف و حجاب، ابزار ها و شیوه های فرهنگی و برگزاری چنین همایش هایی می تواند ما را در بحث های اعتقادی مبتکر و زیربنای محکمی برای بهتر شدن وضعیت عفاف و حجاب در جامعه باشد.

گفتنی است در پایان این مراسم از همکاری و مساعدت معاونت اجتماعی دانشگاه و نیز  اقدامات دانشگاه در حوزه فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی تقدیر و تشکر بعمل آمد.

شایان ذکر است در محوطه برگزاری این جشنواره نیز نمایشگاهی از دستاوردهای عفاف و حجاب برگزار گردید.