دوشنبه 01 05 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 01 مرداد 1397

برگزاری جلسه شورای پیام رسان سلامت با موضوع تدوین تقویم رسانه ای

دهمین جلسه شورای پیام رسان استان با حضور مدیر مولفه های اجتماعی سلامت دانشگاه، معاون روابط عمومی دانشگاه، مسئولین روابط عمومی و پیام گزاران سلامت معاونت های غذا و دارو، درمان، بهداشت و سازمان صدا و سیمای استان

و کارشناسان معاونت اجتماعی، در دفتر معاونت اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه موضوع تدوین تقویم رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تا پایان سال 1397 مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید پس از تدوین نهایی، به سازمان صدا و سیمای مرکز استان ارسال گردد تا از طریق کانال های تلویزیون، رادیو، روزنامه و فضاهای مجازی اطلاع رسانی لازم به مردم صورت پذیرد.

همچنین مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نسبت به تولید محتوی برنامه ها طبق تقویم رسانه ای پیشگفت اقدام نموده و سازمان صدا و سیمای مرکز استان، آمادگی خود را جهت اطلاع رسانی آن ها  به مردم اعلام نمود.

گفتنی است در پایان جلسه برنامه زمان بندی تنظیم شده جلسات شورا بصورت 45 روز یکبار تا پایان سال مصوب گردید.