سه شنبه 03 07 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 03 مهر 1397

19119.jpg

برگزاری نشست مجمع نمایندگان استان اصفهان در شهرستان نطنز

یکشنبه 17 تیرماه، نشست مجمع نمایندگان استان اصفهان با حضور استاندار، معاون سیاسی استانداری، رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از مدیران استانی در هتل قصر جهان نطنز برگزار گردید.

*استاندار اصفهان: پرتال جامع سرمایه گذاری استان، سه شنبه هفته جاری با حضور معاون اول رییس جمهور افتتاح خواهد شد

دکتر محسن مهر علیزاده در نشست مجمع نمایندگان استان در شهرستان نطنز اظهار کرد: مدیران دستگاه های اجرایی استان باید هر نوع همکاری را جهت جذب سرمایه گذاران داشته باشند و موانع پیش روی آنان را هموار کنند تا بتوان زمینه رشد و توسعه این شهرستان را فراهم کرد.

وی با بیان اینکه بوروکراسی سنگین اداری در استان اصفهان باید اصلاح شود، تصریح کرد: مدیران کل ادارات استان اگر با این رویه همسو نباشند و سرمایه گذاران را معطل نگه دارند با آنان برخورد خواهد شد.

دکتر مهر علیزاده با اشاره به افتتاح پرتال جامع سرمایه گذاری استان خاطرنشان کرد: سه شنبه هفته جاری با حضور معاون اول رییس جمهور پرتال جامع سرمایه گذاری استان اصفهان افتتاح خواهد شد و در این پرتال تمامی طرح های آماده برای واگذاری به بخش خصوصی و طرح های نیمه تمام قرار دارد که مطالعه اولیه در مورد توجیه اقتصادی، بازار رقابت، اخذ وام از بانک ها و غیره قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: در تلاش هستیم مجوزهای لازم برای آغاز یک پروژه را بدون نام آماده کنیم تا در صورت درخواست سرمایه گذار به صورت اتوماتیک همه مجوزها صادر شود.

*اعتبار ناکافی استان اصفهان در حوزه بهداشت و درمان در مقایسه با بسیاری از استانها

دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه در این نشست گفت: اعتبارات حوزه بهداشت و درمان استان اصفهان در قیاس با بسیاری از استان های کشور ناکافی و حتی ناچیز است.

دکتر چنگیز اظهار کرد: در سند توسعه درمان که نقشه راه را تا سال ۱۴۰۴  پیش بینی کرده است، مشخص می شود که هر شهرستان چه تعداد تخت بیمارستانی کمبود دارد و چه متخصصینی در چه حوزه هایی از سلامت نیاز است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: اکنون یکی از مشکلات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، کمبود بودجه های بهداشت و درمان است که باید به طور جدی بررسی شود و امیدواریم این امر، با عنایت استاندار محترم و حمایت نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی مرتفع شود .

وی تصریح کرد: هزینه های تمام شده درمان و خدمات در مناطق صعب العبور استان بسیار بالا است و لاجرم باید سرانه درمانی در بودجه افزایش یابد.

دکتر چنگیز خاطر نشان کرد: امسال اعتبارات استانی در بخش بهداشت و درمان کاهش یافته که باید این موضوع بررسی شود تا بتوانیم اقدامات مقتضی را انجام دهیم.

وی با انتقاد از کمبود اعتبارات حوزه بهداشت و درمان استان اصفهان در قیاس با برخی از استان های کشور گفت: باتوجه به اینکه شهر اصفهان جزو کلانشهرها است و استان اصفهان یکی از بزرگترین استانهای کشور است، کل اعتبارات در نظر گرفته شده برای این استان با حجم انبوهی از بیمارستان ها و مراکز درمانی بسیار ناچیز و ناکافی است.

وی در پایان تاکید کرد: به رغم عدم کفایت بودجه، تلاش شده است با مدیریت بهینه و تلاش همه دست اندرکاران توسعه و ارایه بهترین خدمات با بیشترین دسترسی در اقصی نقاط استان فراهم آید و در جای جای استان شاهد ثمرات این تلاش گسترده در حوزه بهداشت و درمان هستیم.

در ادامه دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی سخنانی از  افتتاح طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیاء نطنز در دهه فجر سال جاری در انتظار ایفای تعهدات خیرین سلامت خبر داد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به طور جد تکمیل و افتتاح و بهره برداری از طرح جامع توسعه بیمارستان خاتم الانبیا این شهرستان را در سال جاری در دستور کار خود قرار داده است و با توجه به مفاد تفاهمنامه اولیه میان دانشگاه و خیرین سلامت این شهرستان، انتظار می رود جهت پیشگیری از هرگونه تاخیر در تکمیل و تجهیز و راه اندازی این پروژه، خیرین و نیکوکاران حوزه سلامت مابقی تعهدات خود را تا مردادماه پیش رو ایفا نمایند.

دکتر یوسفی در ادامه افزود: این پروژه بدون شک یکی از بزرگترین پروژه های حوزه سلامت در شمال استان اصفهان است و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مصمم است در دهه فجر سال جاری شاهد افتتاح و بهره برداری از آن باشیم.

گفتنی است پروژه توسعه بیمارستان خاتم الانبیا نطنز با مشارکت خیرین سلامت این شهرستان آغاز شده و احداث، بنا و تاسیسات آن با مشارکت چهل درصدی خیرین سلامت رقم خواهد خورد و تجهیز کامل آن پس از احداث نیز در تعهد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود. هزینه کامل انجام این پروژه مطابق برآورد های اولیه بیش از ۱۸۰ میلیارد ریال تخمین زده می شود و پس از بهره برداری کامل از آن این بیمارستان در فهرست بیمارستان های ۹۶ تختخوابی استان قرار خواهد گرفت.