سه شنبه 29 08 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 29 آبان 1397

برگزاری اولین جشنواره روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

چهارشنبه 13 تیرماه، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اولین جشنواره روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه را در مجتمع فرهنگی تفریحی شهرداری باغبهادران برگزار نمود.

در این جشنواره که به میزبانی شبکه بهداشت و درمان لنجان و  با حضور مدیر و معاون روابط عمومی دانشگاه و جمعی از مسئولین روابط عمومی واحدهای تابعه برگزار شد، توسط دکتر جهانپور و دکتر وحدتی مدیر شبکه بهداشت و درمان لنجان، از روابط عمومی های برتر و خلاق و همچنین فعالان حوزه روابط عمومی، با اهدای لوح و تندیس تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است معاونت درمان، دانشکده علوم توانبخشی، مراکز آموزشی درمانی الزهرا (س)، فارابی، امام موسی کاظم (ع) و کودکان امام حسین (ع)، بیمارستان شهدای لنجان، مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، شبکه های بهداشت و درمان سمیرم، خمینی‌شهر، تیران و کرون و برخوار بعنوان روابط عمومی های برتر و مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان و مرکز آموزشی درمانی آیت ا.. کاشانی بعنوان روابط عمومی های خلاق انتخاب گردیدند.