سه شنبه 03 07 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 03 مهر 1397

19119.jpg

شهرستان شهرضا به شبکه ملی جامعه ایمن می‌پیوندد

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرضا گفت: بخش مهمی از زیرساخت‌های لازم برای پیوستن شهرستان شهرضا به شبکه ملی جامعه ایمن فراهم شده است.

دکتر حجت‌الله تنهایی با اشاره به شبکه ملی جامعه ایمن، اظهار داشت: این شبکه، شبکه‌ای متشکل از شهرستان‌ها و جوامع ایمن کشور که هدف کلی آن ایجاد، حفظ و ارتقای ایمنی و پیشگیری ازآسیب‌ها و مرگ‌های ناشی از حوادث است و ما درصدد پیوستن شهرستان به این شبکه هستیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر عضویت شهرستان‌های متقاضی در شبکه جهانی جامعه ایمن جزو اولویت‌های برنامه ملی جامعه ایمن نیست، افزود: حفظ و ارتقای ایمنی و پیشگیری از آسیب‌ها و مرگ‌های ناشی از حوادث مهم ترین هدف پیوستن به شبکه ملی جامعه ایمن است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرضا با اشاره به اینکه پیشگیری و کاهش وقوع حوادث، مرگ‌های ناشی از حوادث و ناتوانی‌های ناشی از حوادث از اهداف اختصاصی فعالیت شهرستان‌ها در این شبکه ملی است، گفت: بخش مهمی از زیرساخت‌های لازم برای پیوستن شهرستان شهرضا به شبکه ملی جامعه ایمن فراهم شده است، اما از آنجا که تأمین سلامت موضوعی بین بخشی است، باید آمادگی لازم برای این منظور در همه دستگاه‌های اجرایی ایجاد شود.

وی تشکیل کمیته بین بخشی جامعه ایمن و جلب مشارکت سازمان‌های ذی‌ربط، ارتقاء دانش و آگاهی عموم افراد جامعه و تعیین اولویت‌های حوادث را از راهکارهای اجرایی برای پیوستن به این شبکه دانست.

دکتر تنهایی با بیان اینکه یکی از وظایف این جامعه پیشگیری از سوانح و حوادث است، گفت: بیشترین آمار مربوط به حوادث منجر به مرگ، مربوط به حوادث ترافیکی است که خوشبختانه در سال‌های گذشته شاهد کاهش این آمار با وجود افزایش تعداد وسائل نقلیه هستیم.

وی افزود: در بحث جامعه ایمن، اولویت‌های هر شهرستان ممکن است با شهرستان‌های دیگر متفاوت باشد و بر اساس نیازها و با همفکری همه مسئولان و جلب مشارکت جامعه برنامه‌ریزی شود به طوری که مردم اولویت را قبول داشته باشند و آن را احساس کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرضا تصریح کرد: شهرستان‌های متقاضی پیوستن به این شبکه باید آمادگی خود را با تنظیم فرم‌هایی اعلام کنند که به این منظور فرم‌های مورد نیاز به زیرگروه‌های کمیته جامعه ایمن شهرستان ارسال شده تا آمادگی شهرستانی آن ایجاد شود.