سه شنبه 23 05 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 23 مرداد 1397

رئیس مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی مطرح کرد؛ سن استفاده از ایمپلنت/ بیمارانی که اجازه ایمپلنت ندارند

دکتر منصور ریسمانچیان، در آستانه برگزاری چهارمین همایش بین المللی ایمپلنت های دندانی در اصفهان، اظهار داشت: ایمپلنت دندانی یک ساختار مصنوعی برای جایگزینی دندان از دست رفته

به شمار می رود  و زمانی که فرد به دلیل بیماری های لثه، پوسیدگی و یا عفونت، دندان خود را از دست می دهد به کمک ایمپلنت، دندان او جایگزین می شود.

رئیس مرکز تحقیقات ایمپلنت اصفهان، در مورد اینکه ایمپلنت در چه میانگین سنی می تواند استفاده شود، گفت: از پایان سن رشد که 18 سالگی بوده تا 85 سالگی در صورتی که شرایط سلامت عمومی فرد اجازه دهد می توان برای آن ایمپلنت انجام داد.

عضو هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ، ادامه داد: مردم برای انجام ایمپلنت می توانند به دندانپزشکان عمومی که دوره های ایمپلنت را گذرانده باشند و یا متخصصین فک، صورت و لثه و متخصصین پروتز دندانی مراجعه کنند.

دکتر ریسمانچیان در مورد اینکه متوسط هزینه ایمپلنت در کشور چقدر است، افزود: بخش عمده هزینه ها در ایمپلنت مربوط به پایه آن بوده که هرچه گرانتر شود، هزینه درمان نیز افزایش خواهد یافت ولی متوسط انجام ایمپلنت در دانشکده های دندانپزشکی از یک میلیون تا یک میلیون و 700 هزار تومان است.

عضو هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه در مورد عوارض ایمپلنت، گفت: اگر این اقدام به درستی انجام گیرد انتظار عوارضی را نداریم ولی به طور کلی افرادی که دیابت کنترل نشده داشته و یا دچار پوکی استخوان شدیدی هستند که تحت درمان قرار نگرفته اند نباید ایمپلنت انجام دهند. همچنین برخی از افراد دچار بیماری های خونی تا زمانی که بیماری آنها کنترل نشده باشد نیز انجام ایمپلنت توصیه نمی شود.

شایان ذکر است چهارمین همایش بین المللی ایمپلنت های دندانی سوم تا پنجم مرداد ماه در اصفهان با حضور صاحبنظران و اساتید برجسته برگزار می شود.