چهارشنبه 02 08 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 02 آبان 1397

photo_--_--.jpg

برگزاری همایش و جلسات آموزشی به مناسبت روز جهانی جمعیت

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، به مناسبت روز جهانی جمعیت، همایشی را توسط پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت سهند بهارستان در محل میدان ولی عصر این شهر برگزار نمود.

در طی این همایش فضای مناسبی برای نقاشی کودکان در نظر گرفته شد و از کودکان خواسته شد در زمینه موضوع همایش نقاشی کنند و به سه نفر اول جوایزی به رسم یادبود داده شد. همچنین آموزش های لازم در موضوع باروری سالم، معایب تک فرزندی، علل ناباروری اکتسابی و سن مناسب باروری توسط کارشناسان مراقب سلامت سهند بهارستان به حاضرین ارایه شد.

در پایان همایش از کلیه حضار درخواست شد به منظور تکمیل پرونده الکترونیک سلامت و دریافت خدمات مرتبط با گروه های سنی مختلف به مرکز خدمات جامع سلامت سهند مراجعه کنند.

-برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت روز ملی جمعیت در مرکز آزادگان

همچنین در روز سه شنبه هشتم خرداد ماه، به مناسبت روز ملی جمعیت جلسه آموزشی با موضوع ازدواج جوانان و با حضور تعدادی از مادران عضو فرهنگسرا همت در محل این فرهنگسرا برگزار شد.

در این جلسه خانم مختاری کارشناس بهداشت روان مرکز در زمینه مشکلات مربوط به ازدواج جوانان صحبت و همچنین به موضوع لزوم آمادگی جوانان پیش از ازدواج و مهارت های خود آگاهی آنان و اهمیت نقش والدین در هدایت و راهنمایی جوانان در خانواده در امر ازدواج موفق اشاره کرده و به سوالات حاضرین پاسخ داد.

-برگزاری نمایشگاه عکس و نقاشی به مناسبت روز ملی جمعیت

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روزهای یکشنبه ششم و دوشنبه هفتم خرداد ماه، نمایشگاهی به مناسبت روز ملی جمعیت و مشکلات تک فرزندی در مرکز خدمات جامع سلامت بهارستان دو برپا نمود.

این نمایشگاه با نصب پوستر و عکس و توزیع پمفلت و کتابچه و همچنین با نقاشی کودکان در همین مورد و اهدای جوایز ، با همکاری پرسنل این مرکز برای عموم برگزار گردید.