پنج شنبه 25 05 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 25 مرداد 1397

حضور فعال معاونت اجتماعی دانشگاه در جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت

دکتر عقدک مدیر مؤلفه های اجتماعی سلامت حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه، در جلسه جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت اذعان نمود: رسانه سینما و تلویزیون به عنوان تأثیرگذارترین ابزار فرهنگی و هنری

می تواند زمینه ترغیب و تشویق جامعه در فعالیت های اجتماعی در عرصه سلامت را فراهم آورده و فرصتی برای نمایش و انعکاس خدمات ارزشمند خیرین در این زمینه باشد.

در روز سه شنبه 8 خردادماه، جلسه هماهنگی، توجیهی جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت در محل خیریه حضرت ابوالفضل(ع)، با حضور مسئولین استانداری، شهرداری، اداره کل تبلیغات و ارشاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شورای سیاست گذاری جشنواره و تنی چند از خیرین تشکیل گردید.

در این جلسه مدیر مؤلفه های اجتماعی سلامت توضیحاتی در خصوص سلامت اجتماعی، عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، نقش سیاست گذاران در هماهنگی بین بخشی و وظیفه مسئولین در جلب مشارکت مردم و خیرین ارائه داده و سپس تأثیر جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت را بر موارد پیشگفت تبیین نمود.

وی تأکید کرد: فضای مشارکت جمعی و همکاری اجتماعی از وجوهی هستند که به خوبی از طریق این جشنواره قابل انعکاس می باشند