شنبه 28 07 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 28 مهر 1397

کشف 3 تن اقلام غیرمجازتوسط بازرسین امور دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه از ابتدای سال جاری

دکتر ذکری مسئول واحد بازرسی و نظارت امور دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه از کشف 3تن اقلام غیرمجاز توسط بازرسین امور دارو معاونت از ابتدای سال1397 خبر داد.

وی تصریح کرد: این اقلام شامل داروهای نیروافزای ورزشی و جنسی غیرمجاز، داروهای ترک اعتیاد غیرمجاز، داروهای مخدر خانواده متادون و بوپرنورفین، الکل قابل شرب غیرمجاز، مشروبات الکلی دست ساز غیرمجاز، داروهای چاقی و لاغری غیرمجاز و داروهای ماهواره ای می باشد که از واحدهای صنفی عطاری، باربری های عمومی، داروخانه ها و سوپرمارکت ها، کشف و جمع اوری گردیده است که پس از طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای مربوطه، کلیه اقلام غیرمجاز بصورت اصولی امحاء می گردد که سالیانه حدود 40 تن از این نوع اقلام غیرمجاز در حوزه دارو و مکمل ها جمع اوری و امحاء می شود.

دکتر ذکری افزود: با احتساب اقدامات مشترک معاونت غذا و دارو با سایر ارگان های نظارتی از جمله نیروی انتظامی در طول سال، حدود200 تن اقلام غیرمجاز کشف و امحاء می گردد.

لازم به ذکر است که این آمارصرفا مربوط به حوزه دارو و مکل ها می باشد و اقلام غیر مجاز غذایی، آرایشی و بهداشتی لحاظ نگردیده است.

وی همچنین توصیه هایی به هم استانی های عزیز داشتند از جمله اینکه اقلام سلامت محور صرفا از مبادی مجاز مورد تایید وزارت بهداشت که دارای مجوزات قانونی هستند تهیه گردد، هنگام خرید داروبه داشتن لیبل توجه نمایند، در هنگام خرید داروهای خارجی به داشتن لیبل اصالت توجه نمایند و نیز به هیچ وجه از عطاری ها داروتهیه نکنند ، زیرا این اماکن حق فروش دارو و طبابت ندارند و نیز از تهیه داروهای ماهواره ای بپرهیزند زیرا هیچ گونه مجوز بهداشتی نداشته و قابل اعتماد نیستند.