یکشنبه 06 03 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 06 خرداد 1397

رقابت 450 اصفهانی در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور

محمدجواد حق شناس، کارشناس مسئول قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی گفت وگویی در خصوص برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور اظهار کرد:

این مسابقات دوشنبه 24 اردیبهشت ماه در رشته های قرائت، ترتیل، حفظ کل30 جزء، 20جزء، 10 جزء، 5 جزء، 3 جزء، 1 جزء و حفظ سوره واقعه برگزار شد.

وی با بیان اینکه در مجموع 450 نفر از دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان در این دوره از مسابقات شرکت کردند، افزود: 220 نفر از شرکت کنندگان این دوره از مسابقات دانشجو، 30 نفر از اساتید و 200 نفر از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بودند.

کارشناس مسئول قرآن و عترت دانشگاه با بیان اینکه رتبه های اول تا سوم این بخش از مسابقات به مرحله ملی آن راه پیدا می کنند، بیان کرد: شرکت کنندگان می توانند در بخش ادبی، هنری، دعا و فناوری نیز شرکت کنند که البته این بخش به صورت جشنواره ای برگزار می شود و علاقمندان باید آثار خود را به تهران ارسال کنند.