شنبه 27 05 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 مرداد 1397

6 پروژه بهداشتی و درمانی در گلپایگان افتتاح شد

دوشنبه 24 اردیبهشت ماه، 6 پروژه بهداشتی و درمانی شهرستان گلپایگان با حضور معاونین توسعه مدیریت و منابع و بهداشتی دانشگاه، مدیر و مسئولین شبکه بهداشت و درمان گلپایگان و جمعی از مسئولین و خیرین شهرستان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

*معاون  توسعه مدیریت و منابع دانشگاه : شبکه بهداشت و درمان گلپایگان پیشرو شبکه های نظام سلامت استان اصفهان

در این مراسم دکتر علیرضا یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان این که از تمام شبکه های بهداشت و درمان استان برای اجرای پروژه های بهداشتی و درمانی حمایت داریم، گفت: حرکت جهادی و همت والای مدیریت شبکه بهداشت و درمان گلپایگان سبب ایجاد سرمایه اجتماعی و اعتمادسازی خیرین در کمک به کار خیر شده است.

معاون  توسعه دانشگاه تصریح کرد: مهم نیت و اعتماد خیرین است که با کمک های نقدی شان به بخش بهداشت و درمان گلپایگان کارها و پروژه ها به خوبی پیشرفت داشته است.

وی با بیان این که اکنون با مدیریت جهادی، سرمایه اجتماعی در شهرستان شکل گرفته است، افزود: کمک هر چند ناچیز باشد، اما مهم نیت انسان است که نقطه عطفی در کمک به تسریع انجام کارها است.

دکتر یوسفی گفت: امروز جشن اتمام زیرساخت های بهداشتی و شکرگزاری ایجاد سرمایه اجتماعی و اعتمادسازی عمومی است.

دکتر ناصر رستمی مدیر شبکه در آیین افتتاح پروژه های بهداشتی و درمانی اظهار کرد: از نیمه دوم سال 93 تا سال 97 تعداد 25 پروژه در مدت 50 ماه اجرا شده است.

وی مساحت کل پروژه های بهداشت و درمان این شهرستان را 10 هزار متر مربع عنوان کرد که 6 هزار و 300 متر مربع در بخش بهداشت و 3 هزار و 600 متر مربع در بخش درمان بوده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان با اشاره به این که امروز 6 پروژه بهداشت و درمان در شهرستان به بهره برداری می رسد، گفت: مرکز آموزش بهورزی و ضمن خدمت کارکنان شبکه بهداشت و درمان غرب استان با زیربنای 705 متر مربع و با صرف اعتبار 800 میلیون تومان انجام شد و از سوی اعتبار دولت 382 میلیون تومان صرف شده است.

وی با اشاره به پایگاه سلامت ابن سینا واقع در خیابان آیت اله گلپایگانی اظهار داشت: زمین این پروژه به مبلغ 495 میلیون تومان با کمک خیرین خریداری و این پروژه در زمینی به متراژ 505 متر مربع در سه طبقه با صرف اعتبار 600 میلیون تومان احداث شد.

دکتر رستمی تصریح کرد: سالن آموزش اندیشه شبکه بهداشت و درمان گلپایگان در مساحت 340 متر مربع با صرف اعتبار 650 میلیون تومان به بهره برداری رسید که از محل اعتبارات دولتی تاکنون 212 میلیون تومان تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به این که پست برق بیمارستان امام حسین (ع) با صرف اعتبار 200 میلیون تومان احداث شده است، گفت: پایگاه سلامت محله فیلاخص در متراژ 144 متر مربع با کمک خیرین احداث شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان اظهار کرد: خانه بهداشت نیوان نار در زمینی به مساحت 144 متر مربع و صرف هزینه 200 میلیون تومان به بهره برداری رسید.

وی گفت: بخش آن آی سی یو (بخش مراقبت های ویژه کودکان) در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان در متراژ 373 متر مربع با کمک های خیر مرحوم علی اکبری در حال احداث است، تجهیز این بخش غرب استان را تحت پوشش قرار می دهد.

دکتر رستمی با اشاره به احداث بخش جراحی زنان در بیمارستان امام حسین (ع)، در متراژ 700 متر مربع، اظهار کرد: شاخص بهداشت و درمان گلپایگان عدم مرگ مادران در هنگام زایمان و مرگ نوزادان است.

وی گفت: با تکمیل هتلینگ بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان که شامل سی سی یو و آزمایشگاه است کل بیمارستان تکمیل و بازسازی می شود، اکنون نیاز به پزشک متخصص جراحی، رادیولوژی، اطفال، قلب و پزشک متخصص برای بخش اورژانس داریم و پایگاه دوم اورژانس نیاز اساسی شهر گلپایگان است.

گفتنی است در پایان این مراسم از خیرین بخش سلامت بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان تجلیل به عمل آمد.