یکشنبه 06 03 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 06 خرداد 1397

تقدیر و تجلیل از مقام شامخ اساتید در مراسم گرامیداشت روز استاد

پنج شنبه 20 اردیبهشت ماه، به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره فیلسوف و متفکر بزرگ اسلامی، شهید مطهری و روز استاد، مراسم تجلیل از اساتید پیشکسوت و ارتقا یافته دانشگاه، با حضور رییس دانشگاه و معاونین،

جمعی ازمسئولین و همچنین اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه در محل ورزشگاه شهید موحدی دانشگاه برگزار گردید.

*رئیس دانشگاه: توسعه جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به منظور معرفی دستاوردهای پزشکی کشور

دکتر طاهره چنگیز در آئین گرامیداشت اعضاء هیئت علمی دانشگاه طی سخنانی به مناسبت هفته معلم بیان کرد: این دانشگاه از حضور 830 عضو هیئت علمی بهره می برد و 10 هزار دانشجو در رشته های مختلف علوم پزشکی در حال تحصیل هستند.

وی ادامه داد: 35 درصد از دانشجویان این دانشگاه در حال تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند که این روند در جهت پیشرفت کیفیت حرکت می کند.

- باز شدن راه ورود دانشجویان خارجی به اصفهان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار کرد: بمنظور ارتقای راهیابی به جوامع بین المللی، راه جذب دانشجویان خارجی در رشته های خاص در دوره های عمومی و تحصیلات تکمیلی را ایجاد کرده ایم، چرا که ورود دانشجویان کشورهای مختلف به این دانشگاه می تواند راه بسیار خوبی برای توسعه و معرفی دستاوردهای ما در حوزه های آموزشی و پزشکی باشد.

وی با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مقایسه با سایر دانشگاه های مرتبط تصریح کرد: این دانشگاه امروزه در حوزه های مختلف علمی حرف برای گفتن دارد و این تلاش ها معطوف به دوره خاصی نبوده؛ همانند نگهداری از یک نهال، تلاش مستمری بوده که امروز هم به ما رسیده است.

*معاون آموزشی دانشگاه:  اساتید بازنشسته در کسوت استاد راهنما

دکتر صبری معاون آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت روز استاد اظهار کرد: اساتید بازنشسته از افتخارات و سرمایه های این دانشگاه محسوب می شوند که یکی از اولویت های کاری ما، تجلیل از این افراد است.

دکتر صبری افزود: تمهیداتی پیش بینی شده تا از وجود اساتید بازنشسته بهره بیشتری ببریم و برای همین امر، زمینه هایی فراهم شده تا این افراد از امکانات آموزشی و پژوهشی بیشتری استفاده کنند.

وی ادامه داد: مجوزهای لازم برای این که اساتید بازنشسته به عنوان استاد مشاور پایان نامه ها در دانشگاه فعالیت کنند صادر شده و بسیار لازم است تا از تجربیات ارزنده این اساتید استفاده شود.

دکتر صبری با اعلام اینکه در زمینه جذب دانشجوی خارجی  مقداری عقب  هستیم خاطر نشان کرد: جذب دانشجویان خارجی موضوع مهمی است که می تواند دستاوردهای بسیار خوبی برای ما داشته باشد، بهمین منظور مقدمات این کار در دانشگاه فراهم شده و آموزش بین الملل را در دستور کار خود قرار داده ایم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان بیان کرد: کیفیت آموزش علوم پزشکی در اصفهان در رده مناسبی قرار دارد و بسیاری از افراد برای تحصیل، این دانشگاه را از اولویت های خود قرار می دهند.

وی در پایان گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مفتخر است که با اعضای هیئت علمی بسیار توانمند توانسته است در بسیاری از حوزه های تخصصی و فوق تخصصی پزشکی دانشجو جذب کرده و بهترین کیفیت آموزشی را ارائه کند.

شایان ذکر است رونمایی از سردیس اساتید پیشگام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، استاد دکتر ادیب و مرحوم استاد دکتر حکمی در گردهمایی بزرگ اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه انجام گردید.

همچنین در پایان مراسم از اساتید بازنشسته و اعضاء هیئت علمی دانشگاه تجلیل بعمل آمد.