یکشنبه 06 03 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 06 خرداد 1397

برگزاری هفته خوابگاه‌های دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

هفته خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور همه ساله در اردیبهشت ماه برگزار می‌شود و امسال نخستین روز از هفته خوابگاه‌های دانشجویی از روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه آغاز

و تا چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور متناسب با روزشمار هفته خوابگاه‌ها و عنوان هر روز، برنامه‌های متعددی در سطح دانشگاه‌های خود برگزار می‌کنند.

هفته خوابگاه های دانشجویی با هدف ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و ترویج فرهنگ زندگی جمعی در خوابگاه، افزایش مشارکت دانشجویان در اداره خوابگاه های دانشجویی و همچنین آشنایی مسئولان دانشگاه با مسائل این حوزه، هرساله نیمه دوم اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

هر ساله برای هر روزهای هفته خوابگاه‌های دانشجویی، عناوینی انتخاب می‌شود و برنامه های هر روز هفته، براساس این اسامی برنامه‌ریزی می‌شود.