شنبه 27 05 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 مرداد 1397

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت از احیای قدیمی ترین مجموعه آموزش پزشکی جهان در اصفهان خبر داد

دکتر سید محمدهادی ایازی در حاشیه بازدید از مَدرَس ابن سینا اصفهان، طی گفتگویی اعلام کرد: طبق اطلاعات به دست آمده قدمت این مدرس 165 سال از اولین بنای آموزشی دانشگاه آکسفورد بیشتر و در واقع قدیمی ترین بنای آموزش پزشکی برجای مانده در دنیا است.

وی افزود: درصورتی که این مدرس به عنوان محلی که آموزش پزشکی در آن ارائه می شده محسوب شود، قدمت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بیش از 990 سال قبل یعنی 1024 میلادی و ۴۰۳ هجری شمسی بازمی گردد.

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت گفت: پس از بازدید از این مدرس و ملاقات با همکاران در سازمان نوسازی بناهای تاریخی شهرداری اصفهان و با اجازه وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رایزنی ها برای انعقاد تفاهم نامه با شهرداری اصفهان انجام شد.

دکتر ایازی افزود: طبق این تفاهم نامه که به زودی منعقد می شود، املاک این مکان توسط شهرداری اصفهان آزادسازی می شود و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حمایت وزارت بهداشت مرمت، بازسازی، ساخت و توسعه این مکان را برای احداث دانشکده طب ایرانی در محل مدرس ابن سینا انجام می دهد.

وی با اشاره به اینکه دایر شدن دانشکده در این مکان به معنای فعال نبودن بخش خصوصی نیست، گفت: این امکان وجود دارد که مکان هایی مثل شربت خانه و سایر اماکن خدماتی توسط شهرداری و بخش خصوصی احداث و در دانشکده طب ایرانی نیز برنامه های آموزشی و پژوهشی دانشجویان ارائه شود.

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت تأکید کرد: با احداث این مرکز، مدرس ابن سینا به پایگاه آموزش طب ایرانی تبدیل می شود که علاوه برجذب گردشگران و بازدید از قدیمی ترین مجموعه آموزش پزشکی جهان و اضافه شدن دانشکده طب ایرانی به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، به فعالیت بخش خصوصی و احیاء بناهای تاریخی اصفهان و گردشگری منجر می شود.

دکتر ایازی در خصوص زمان احداث این مرکز گفت: امیدواریم هرچه زودتر این تفاهم نامه میان "دکتر نوروزی" شهردار اصفهان و "خانم دکتر چنگیز" رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان منعقد شود؛ درصورتی که شهرداری آزادسازی املاک را انجام دهد، دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت می توانند هرچه سریع تر مرمت و ساخت این مکان را آغاز کرده و آن را به بهره برداری برسانند.

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت اعلام کرد: درصورتی همکاری های مشترک بین شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شود، عملاً مردم به صورت ساختارمند در حوزه سلامت فعال می شوند که این مسئله دربند 2 سیاست های ابلاغی نظام سلامت نیز مطرح شده و به این ترتیب، هم با اصلاح سبک زندگی، سلامت مردم ارتقا می یابد و هم از ظرفیت مردم، محلات و گروه های اجتماعی در سلامت جامعه و پیشگیری از بیماری ها استفاده می شود.