پنج شنبه 03 03 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 03 خرداد 1397

1.jpg

شناسایی و پلمپ یک باب کارگاه غیر بهداشتی و زیرزمینی فراوری تخم مرغ

در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی، بازرسان مجرب واحد مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان،موفق به شناسایی یک باب کارگاه غیر بهداشتی و زیرزمینی فراوری تخم مرغ شدند که در آن اقدام به جدا سازی سفیده و زرده تخم مرغ 

می نموده و محصولات فوق را به قنادی ها و گز سازی های سطح منطقه توزیع می کردند.

 در این کارگاه مقدار ۲۰۰ کیلو تخم مرغ شکسته فاسد معدوم و تعداد  ۲۲۷ کارتن تخم مرغ تاریخ گذشته به وزن تقریبی ۲۲۷۰ کیلوگرم توقیف شد.
همچنین پرونده متصدی با توجه به وجود تخلف مذکور و انجام فراوری مواد غذایی در محیطی کاملاً غیر بهداشتی و بدون اخذ هر گونه مجوز بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع داده شد  و کل کارگاه نیز پلمپ گردید.
دکتر ترکزاده مدیر مرکز بهداشت شماره یک در این خصوص اعلام نمود که بازرسان بهداشت محیط با ابزار قانونی و قضایی با کلیه متخلفین تولید کننده و فروشنده مواد غذایی که سلامت شهروندان را به خطر انداخته و در وضعیت بهداشت عمومی و بهداشت
مواد غذایی خللی ایجاد کنند که سلامت و امنیت غذایی شهر به خطر بیافتد قاطعانه برخورد و نسبت به تعطیلی محل کسب آنها اقدام خواهد شد  .