پنج شنبه 03 03 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 03 خرداد 1397

برگزاری همایش بزرگ پیاده روی در فضای بهاری دانشگاه

در سالروز ولادت با سعادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س)، شانزدهمین همایش پیاده روی خانوادگی، جمعه ۱۸ اسفندماه، با حضور ۲۵۰۰ نفر از کارکنان دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم که همراه با برنامه های شاد و متنوع و جوایز ارزنده برگزار شد، حدود ۲۵۰۰ نفر از کارکنان دانشگاه، از ساعت ۶:۳۰ صبح، مسیر سه کیلومتری از تالار ابن سینا تا مجموعه ورزشی موحدی دانشگاه را به همراه خانواده های خود پیاده روی نمودند.

گفتنی است رییس دانشگاه در اجتماع بزرگ شرکت کنندگان در ورزشگاه شهید موحدی، طی سخنانی با بیان اینکه توسعه ورزش همگانی موجب پویایی و نشاط در جامعه می شود گفت: پیاده روی جایگزین مناسبی برای استفاده از وسایل نقلیه موتوری دودزا است .

خانم دکتر چنگیز با تاکید به حفظ سلامتی مردم با ورزش و پیاده روی افزود: در صورتی که مردم به فکر سلامت خودشان نباشند از دست پولدارترین دولتها هم کاری بر نخواهد آمد.

شایان ذکر است در حاشیه این مراسم، به مناسبت روز درختکاری دو نهال توسط رییس و معاون دانشگاه در ستاد مرکزی دانشگاه کاشته شد.