دوشنبه 30 11 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 30 بهمن 1396

shutterstock_180557201.jpg

بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت دو بهارستان

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، همزمان با فرا رسیدن سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام دهه فجر، مرکز خدمات جامع سلامت دو بهارستان را افتتاح و به بهره برداری رساند.

مرکز خدمات جامع سلامت دو بهارستان در زمینی به مساحت هزار و پانصد متر مربع در دو طبقه و مجموع پانصد وهشت متر مربع زیربنا، با هزینه ای بالغ بر چهارصد و هشت میلیون تومان از محل اعتبارات طرح تحول نظام سلامت ساخته و به مرحله بهره برداری رسیده است.

این مرکز در شهر بهارستان بلوار ولی عصر احداث و مقرر شد تعداد بیست وهفت نفر نیروی بهداشتی– درمانی اعم از پزشک، ماما، و کارشناس مراقب سلامت محیط، بهداشت حرفه ای، روانشناس،کارشناس تغذیه و کارشناس آزمایشگاه در آن فعالیت و به جمعیت 43362 نفری تحت پوشش این منطقه خدمات بهداشتی ارائه کنند.

لازم به ذکر است تعداد 9 پایگاه به نام های (ضمیمه مهربد-گلبهار پرند- بهمن-نوروز-کیچی قلعه شور-سروش- کوثر-غدیر و امامت) زیر مجموعه این مرکز می باشد.