دوشنبه 30 11 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 30 بهمن 1396

shutterstock_180557201.jpg

عيادت استاندار اصفهان و هيأت رئيسه دانشگاه از حضرت آيت الله سيد مرتضي مستجاب الدعوه و برگزاري جلسه در مركز آموزشي درماني الزهرا (س)

عصر روز شنبه 21 بهمن ماه، مهندس محسن مهرعلیزاده استاندار اصفهان به همراه دكتر چنگيز رییس دانشگاه و معاونین توسعه مدیریت و منابع، درمان، غذا و دارو و بهداشتي، با حضور در مركز آموزشي درماني الزهرا (س)،

از حضرت آیت الله سید مرتضی مستجاب الدعوه از علمای برجسته اصفهان و از خاندان فخیم صدر که به دلیل عارضه ريوي در اين مركز بستري شده عيادت كردند و پس از جویا شدن آخرین وضعیت درمانی، سلامتی وی را از خداوند متعال مسألت کردند.

در ادامه با برگزاري جلسه در دفتر حوزه رياست مرکز الزهرا(س)، كه دكتر رضواني مدير عامل مركز نيز حضور داشت، مسئولين دانشگاه به بيان كمبودها در زمينه هاي منابع مالی، فضاهاي آموزشي، درماني و تجهيزات پزشكي پرداختند و درپايان مهندس مهرعلیزاده استاندار اصفهان ضمن جمع بندي موارد طرح شده، راهكارهايي جهت رفع مشكلات و نيازهاي اين مركز ارائه نمود.