چهارشنبه 24 05 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 24 مرداد 1397

بهره برداری از 18 طرح بهداشتی درمانی در استان اصفهان

به مناسبت دهه مبارک فجر، 18 طرح بهداشتی درمانی با اعتبار 554 میلیارد و 99 میلیون ریال در استان اصفهان به بهره برداری رسید.

این طرح ها در شهرستان های اصفهان، شهرضا، خُور و بیابانک، خمینی شهر، اردستان، دهاقان، فریدن و شاهین شهر و میمه بهره برداری شده که شامل احداث و افتتاح مراکز غربالگری و تشخیص سرطان، خانه دانشجو، توسعه اورژانس، احداث و افتتاح بیمارستان، پایگاه سلامت، خانه بهداشت و مرکز جامع سلامت است.
از جمله این طرح ها می توان به افتتاح مرکز غربالگری و تشخیص سرطان بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهرضا، مرکز غربالگری و تشخیص سرطان و مرکز شیمی درمانی بیمارستان الزهرا(س) اصفهان، ساختمان جدید معاونت غذا و دارو، توسعه اورژانس بیمارستان امین و افتتاح بیمارستان های خور وبیابانک و خمینی شهر اشاره کرد.
شایان ذکر است استان اصفهان دارای حدود 6 هزار تخت بیمارستانی، 52 بیمارستان (37 دولتی و 15 خصوصی و خیریه)، 470 پایگاه سلامت شهری، 520 باب خانه بهداشت روستایی و 80 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی است.