یکشنبه 06 03 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 06 خرداد 1397

راهپیمایی خانواده بزرگ دانشگاه در ۲۲ بهمن ماه

خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشكي اصفهان اعم از مسئولین، کارکنان و دانشجویان، صبح روز یکشنبه 22 بهمن ماه، در سی و نهمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در حركتي حماسی و آگاهانه، همراه با ديگر اقشار مردم

دست در دست هم رویداد شگرف انقلاب اسلامي 57 را دگر بار در صحنه روزگار ترسیم نمودند.

مطابق هر سال، مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور واحدهای مختلف دانشگاه، پس از تجمع خود در مقابل مراکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر(ع) به سیل خروشان مردم ولایتمدار، مومن و انقلابی شهر اصفهان پیوستند و با سر دادن شعارهاىی خشم و انزجار خود را از استكبار و استعمار دنیا به گوش جهانیان رساندند.

شایان ذکر است در حاشیه این راهپیمایی، مرکز بهداشت شماره یک نیز در کنار سایر واحد ها حضور بهم رسانده و با برپایی ایستگاههای تن سنجی، اطلاع رسانی و مشاوره تغذیه از راهپیمایان خدمات ارایه نمودند .

شایان ذکر است خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه و دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز از این غرفه دیدن کردند.