جمعه 29 04 1397

آخرین بروز رسانی : جمعه, 29 تیر 1397

حضور قائم مقام وزیر بهداشت در دانشگاه و بیمارستان شهید محمد منتظری نجف آباد

پنج شنبه ۲۱دی ماه، دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت به همراه دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع و جمعی از مسئولین دانشگاه ازکارگاه آموزشی مدیران بیمارستانی درساختمان تدبیر دانشگاه دیدن نمود،

و سپس با حضور در بیمارستان شهید محمد منتظری نجف آباد، از بخشهای مختلف بیمارستان و طرح توسعه این مرکز بازدید کرد.

در این بازدید دکتر حریرچی ضمن ابراز خرسندی از خدمات انجام شده و پیشرفت طرحهای در حال اجرا، برضرورت توجه به محرومین ونیز توسعه خدمات با توجه به نیازهای شهرستان ومنطقه، تاکید و راهکارهایی ارائه نمود.

همچنین در این بازدید تاکید گردید که به منظور رفع مسایل موجود دراورژانس و با توجه به پیشرفت خوب پروژه طرح توسعه ، فروردین ماه سال ۹۷ ، این پروژه به بهره برداری برسد.

شایان ذکر است قائم مقام وزیر بهداشت در ادامه سفر خود به شهرستان نجف آباد، در مجلس ترحیم زنده یاد دکتر ابوترابی در مسجد جامع شهر نجف آباد نیز شرکت نمود.