چهارشنبه 04 11 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 04 بهمن 1396

Havaye-Pak-29-Dei-2.jpg

آمار سه ماهه ماموریت های اورژانس 115 در شهرستان های برخوار و شهرضا و نجف آباد

1213 بیمار و مصدوم در پاییز امسال توسط واحدهای امدادی اورژانس 115 برخوار به بیمارستان منتقل شدند، 31 درصد از حوادث رانندگی در شهرستان شهرضا مربوط به موتورسواران بود و شهرستان نجف‌آباد در پاییز امسال، 45 حادثه ویژه اورژانسی را شاهد بود.

رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان گفت: در پاییز امسال، تکنسین‌های اورژانس 115 شهرستان برخوار، یک هزار و 213 بیمار و مصدوم را پس از انجام خدمات درمانی فوریت‌های پزشکی، توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل کردند.

علیرضا قاسمی اظهار کرد: در سه ماهه سوم سال جاری، تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی شهرستان برخوار به یک هزار و 384 ماموریت اعزام شدند و یک هزار و 213 بیمار و مصدوم را ضمن ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به آنها، توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل و 171 نفر را به صورت سرپایی در محل حادثه درمان کردند.
وی افزود: از مجموع ماموریت‌های انجام شده 968 مورد غیرتصادفی و 416 مورد تصادفی بود.
رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان تصریح کرد: از کل حوادث رانندگی در این مدت نیز 292 مورد در مناطق شهری و 124 مورد در نقاط جاده‌ای رخ داد.
قاسمی خاطرنشان کرد: در پاییز امسال، بیماران با مشکلات تنش عصبی، تشنج و کاهش سطح هوشیاری با 416 مورد و بیماران قلبی با 208 مورد بیشترین موارد امدادخواهی از فوریت‌های پزشکی شهرستان برخوار را به خود اختصاص دادند.
وی با بیان اینکه در این مدت 14 مادر باردار توسط واحدهای امدادی اورژانس 115 برخوار به بیمارستان منتقل شدند، گفت: تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی این شهرستان در سه ماهه سوم امسال موفق شدند یک ماموریت کمک به مادر باردار در زایمان قبل از رسیدن به بیمارستان و یک ماموریت احیای موفق را در کارنامه خود به ثبت برسانند.
رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، جمعیت شهرستان برخوار را بالغ بر 122 هزار و 419 نفر عنوان کرد و افزود: فوریت‌های پزشکی شهرستان برخوار با ظرفیت 3 پایگاه شهری، یک جاده‌ای و 26 نفر پرسنل به صورت شبانه‌روزی و رایگان در حال ارائه خدمات اورژانس پیش‌بیمارستانی به شهروندان است.

* 31 درصد از حوادث رانندگی در شهرستان شهرضا مربوط به موتورسواران بود
رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان گفت: در پاییز امسال، 500 حادثه رانندگی در شهرستان شهرضا رخ داد که بیش از 31 درصد از این حوادث مربوط به موتورسواران بود.
علیرضا قاسمی اظهار کرد: تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی شهرستان شهرضا در سه ماهه سوم امسال به 2 هزار و 125 ماموریت اعزام شدند که یک هزار و 180 مورد از آنها در مناطق شهری و 940 مورد در مناطق جاده‌ای شهرستان بوده است.
وی با بیان اینکه از مجموع ماموریت‌های انجام شده، یک هزار و 625 مورد غیرترافیکی و 500 مورد ترافیکی بود، افزود: در این مدت، از کل حوادث رانندگی رخ داده در شهرضا، بیشترین موارد مربوط به موتورسواران با 157 مورد و پس از آن، 153 مورد سرنشین، 100 مورد عابر پیاده و 90 راننده بوده است.
رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان تصریح کرد: در پاییز امسال، 324 بیمار قلبی، 263 مصدوم حوادث و 120 مصدوم ناشی از سقوط، بیشترین بهره را از خدمات فوریت‌های پزشکی شهرستان شهرضا بردند.
قاسمی با اشاره به انجام 9 ماموریت احیای موفق در سه ماهه سوم امسال توسط پرسنل 115 شهرضا، خاطرنشان کرد: در این مدت، 18 حادثه ویژه در این شهرستان رخ داد که 6 مورد از آنها با 39 مصدوم مربوط به حوادث رانندگی و 12 مورد با 17 مصدوم مربوط به حوادث غیررانندگی بود.
وی به مسمومیت 4 نفر در این شهرستان با گاز سمی منوکسیدکربن اشاره کرد و گفت: در سه ماهه سوم امسال، 2 هزار و 100 نفر از گروه‌های هدف از جمله کارمندان، دانش آموزان و دانشجویان تحت آموزش‌های طرح بها (بسیج همگانی احیا) قرار گرفتند.
رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان یادآور شد: در پاییز امسال، میانگین مدت زمان رسیدن واحدهای امدادی فوریت‌های پزشکی شهرستان شهرضا بر بالین مصدومان در مناطق شهری 6.7 و در مناطق جاده‌ای 7.15 دقیقه بوده است.

*شهرستان نجف‌آباد در پاییز امسال، 45 حادثه ویژه اورژانسی را شاهد بود
رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان از وقوع 45 حادثه ویژه اورژانسی در شهرستان نجف‌آباد در پاییز امسال خبر داد.

علیرضا قاسمی اظهار کرد: در سه ماهه سوم امسال، 3 هزار و 416 ماموریت فوریت‌های پزشکی در شهرستان نجف‌آباد انجام شد که یک هزار و 979 مورد غیرتصادفی و یک هزار و 437 مورد تصادفی بوده است.
وی افزود: در این مدت، در مجموع ماموریت‌های غیرتصادفی، یک هزار و 250 بیمار و مصدوم پس از دریافت خدمات فوریت‌های پزشکی در بیمارستان بستری و 362 نفر با تلاش تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی این شهرستان به صورت سرپایی در محل حادثه درمان شدند؛ در مجموع ماموریت‌های تصادفی نیز یک هزار و 101 نفر بستری و 48 نفر به صورت سرپایی درمان شدند.
رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان تصریح کرد: در پاییز امسال، بیشترین موارد ماموریت‌های غیرتصادفی با 304 مورد مربوط به بیماران قلبی و پس از آن، 128 تنفسی و 16 مسمومیت ناشی از استنشاق گاز CO بوده است.
قاسمی با بیان اینکه شهرستان نجف‌آباد در سه ماهه سوم امسال، 45 حادثه ویژه اورژانسی را شاهد بود، خاطرنشان کرد: در این مدت تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی این شهرستان در 7 ماموریت احیای موفق شرکت داشتند.
وی افزود: در پاییز امسال، 406 نفر از گروه‌های هدف شهرستان نجف‌آباد تحت آموزش‌های رایگان طرح بهای فوریت‌های پزشکی (بسیج همگانی احیا) قرار گرفتند.
رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، جمعیت شهرستان نجف‌آباد را بیش از 300 هزار نفر دانست و گفت: فوریت‌های پزشکی این شهرستان با برخورداری از یک اتاق فرمان 115، 8 پایگاه اورژانس پیش‌بیمارستانی و 48 نفر نیرو به صورت شبانه‌روزی در حال ارائه خدمات به مصدومان حوادث و بیماران اورژانسی است.