چهارشنبه 04 11 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 04 بهمن 1396

Havaye-Pak-29-Dei-2.jpg

تقدیر از دفتر یوسرن دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در  دومین سالگرد تأسیس یوسرن در تهران و معرفی برگزیدگان علمی و پژوهشی، از  دفتر یوسرن دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان دفتر برتر تازه تأسیس از بین ۳۰ دفتر داخلی و بیش از ۱۰ دفتر بین المللی تقدیر شد.

این دفتر در مرداد ماه ۱۳۹۶ افتتاح و سرپرستی آن را دکتر میرمحمد صادقی عهده دار می باشد و مدیریت اجرایی و دانشجویی آن بر عهده دکتر کافیه و دکتر صمیمیت است.

گفتنی است برگزاری کارگاه های علمی مختلفGrant writing ، scientific writing و … و همچنین برگزاری نشست های علمی مختلف در کارنامه فعالیت ۵ ماهه این دفتر به چشم میخورد.
همچنین از دفاتر یوسرن در تبریز و  مرکز تحقیقات چشم پزشکی بصیر و همچنین از دفتر یوسرن در دانشگاه ملی علوم پزشکی خارکف اوکراین به عنوات دفاتر فعال در این مراسم تقدیر به عمل آمد.

شایان ذکر است یوسرن (USERN)، شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی است که مخفف Network Universal Scientific Education and Research می باشد.

یوسرن با هدف گسترش آموزش و پژوهش علمی اخلاق محور و بشر دوستانه و پیشرفت علم برای اهداف غیر نظامی و مصالح عمومی در تمام ۲۲ رشته علمی در دنیا ایجاد شده است.

گفتنی است اجرای طرح های علمی بین المللی و بین رشته ای و ایجاد بستری برای ارتباط بهتر میان پژوهشگران جوان و دانشمندان مجرب در تمام دنیا از برنامه های پیش روی این شبکه است.