چهارشنبه 04 11 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 04 بهمن 1396

Havaye-Pak-29-Dei-2.jpg

پنج شنبه 14 دیماه، جلسه گردهمایی تیم اعزامی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه به مناطق زلزله زده کرمانشاه با حضور رییس دانشگاه، معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان و سایر همکاران حوزه معاونت بهداشتی تشکیل گردید.

در این گردهمایی به بیان درس آموخته بحران های وقوع یافته دهه اخیر در ایران به ویژه زلزله کرمانشاه توسط دکتر شریفی مدیر کل دفتر آموزش و بازآموزی سازمان هلال احمر کل کشور و دکتر یوسفی کارشناس دفتر مدیریت خطر بلایای وزارت بهداشت پرداخته شد.

شایان ذکر است در تاریخ 17/9/1396 تیم 51 نفره حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه شامل پزشک، کارشناس مامایی، کارشناس مبارزه با بیماری هاو بهداشت محیط، دارویار و راننده به همراه تجهیزات کامل فنی - تخصصی و عمومی و خودرو به منطقه زلزله زده کرمانشاه اعزام گردید و به ارائه خدمات بهداشتی شامل 1955 مورد واکسیناسیون آنفلوآنزا، 826 مورد معاینه پدیکلوز و 204 مورد درمان آن، بیماریابی و گزارش دهی بیماری ها در قالب نظام سندرومیک، مراقبت بیماری های واگیر و غیرواگیر نظارت منابع آب آشامیدنی، سالم سازی و کلرسنجی آب آشامیدنی، مبارزه با حشرات و جوندگان، نظارت بر مراکز پخت و توزیع و تهیه وانبارهای مواد غذایی، 1203 مورد ویزیت مامایی و گروه های سنی مختلف و 1158 مورد ویزیت پزشک و همچنین ارائه اموزش های جمعی و چهره به چهره پرداختند.