سه شنبه 24 07 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 24 مهر 1397

دکتر رؤیا کلیشادی رتبه اول برگزیدگان حقیقی بیست و سومین دوره جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی

در بیست و سومین دوره جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی، دکتر رویا کلیشادی متخصص کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه حائز رتبه اول و نشریه انگلیسی زبانJournal of Research in Medical Sciences  از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان برگزیده انتخاب گردید.

دکتر اصغر عبادی‌فر دبیر جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی با اشاره به تغییرات این دوره از جشنواره، گفت: معیار ما برای انتخاب افراد «اچ ایندکس» بالای ۱۰ است.

وی افزود: در مرحله ثبت نام، ۲۴۶ نفر شرکت کننده داشتیم که در سه گروه علوم پایه پزشکی، علوم بالینی و سلامت، ابداعات و اختراعات و فناوری شرکت کردند.

دکتر عبادی‌فر تصریح کرد: با توجه به داوری های صورت گرفته در مراحل مختلف، در نهایت از ۱۱ برگزیده حقیقی و نیز برگزیدگان حقوقی تقدیر خواهیم کرد.

وی یادآور شد: مراسم تقدیر از برگزیدگان بیست و سومین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی ۲۵ دی ماه در تهران برگزار خواهد شد.

دبیر جشنواره با اشاره به کاهش تعداد برگزیدگان حقیقی از سال ۸۹ تاکنون خاطرنشان کرد: تعداد برگزیدگان در سال ۸۹، ۴۴ نفر بودند که از سال ۹۳ این تعداد کاهش یافته و اکنون به ۱۱ نفر برگزیده رسیده است.

وی از سه برابر شدن میزان جوایز خبر داد و گفت: در چند سال گذشته میزان جوایز را سه برابر کردیم و سال گذشته ۳۰ میلیون تومان به هر برگزیده اعطا شد که البته با توجه به اینکه شرایط مناسبی برای افزایش این مبلغ نداریم، برای امسال نیز همین مبلغ در نظر گرفته شده است.

شایان ذکر است دکتر رؤیا کلیشادی برگزیده حقیقی بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی موفق گردید رتبه اول گروه محققین، علوم بالینی و سلامت را از آن خود کند.

همچنین از میان نشریات علوم پزشکی، نشریه انگلیسی زبانJournal of Research in Medical Sciences از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان یکی از برگزیدگان معرفی خواهد شد.