یکشنبه 06 03 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 06 خرداد 1397

1.jpg

برگزاری کارگاه آموزشی "انواع ظروف پخت و پز مواد غذایی"

گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کارگاه آموزشی با موضوع انواع ظروف در پخت و پز و توزیع مواد غذایی ویژه کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، 

به صورت ویدیو کنفرانس در محل سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت صدرا برگزار نمود.

مهندس میرجهانیان کارشناس مواد غذایی گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان و مدرس این کارگاه ضمن اشاره به تاریخچه ظروف از مهمترین خصوصیات ظروف مناسب مواد غذایی را حفظ ارزش ماده غذایی، قابلیت شستشوی مناسب، شکل ظاهری مناسب، عدم رهاسازی مواد شیمیایی آلی و معدنی به مواد غذایی، مقاومت حرارتی و عدم تغییر شکل برشمرد.

همچنین معرفی انواع ظروف فلزی و غیرفلزی شامل ظروف مسی، پیرکس، اوپال (آرکوپال)، سیلارگان (ظروف فلزی جدید با خاصیت آنتی باکتریال)، چدنی و سرامیکی همراه با ذکر محاسن و معایب آنها بخش دیگری از مطالب آموزشی بود.

سپس وی با اشاره به این مطلب که در طول پنجاه سال اخیر استفاده از پلاستیک در صنعت بسته بندی انواع مواد غذایی و یا به شکل ظروف یکبار مصرف افزایش چشمگیری داشته است به طوری که به عصر حاضر عصر پلاستیک لقب داده اند، ضمن اشاره به انواع ظروف پلاستکی تاثیرات منفی آنها را بر روی سلامتی انسان توضیح داد.

شایان ذکر است در پايان کارگاه این کارشناس بخشی از اقدامات توصیه ای به منظور کاهش مواجهات در رابطه با استفاده مناسب و بجا از انواع ظروف مواد غذایی را برای حاضرین بیان و به سوالات کارشناسان پیرامون موضوع آموزشی پاسخ داد.