چهارشنبه 23 08 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 23 آبان 1397

ابلاغ مراتب تجليل و قدردانی نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری، رياست دانشگاه و اداره پيوند دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به خانواده هاي اهدا كننده عضو

مسئول دفتر نسيم مهر مركز آموزشي درماني الزهرا(س)، به نمایندگی از سوی مسول دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری، رييس دانشگاه و رييس  اداره پيوند دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مراتب قدردانی و تسلیت ایشان را به جمعي از خانواده هاي ایثارگر اهدا كننده عضو، ابلاغ کرد.

در پي مرگ مغزي رسول لطف الهی، مهدی اکبری، حسن اشرف و شكراله فاتحي، حجت الاسلام و المسلمين سعيد سلطانيان مسئول دفتر نسيم مهر مركز آموزشي درماني الزهرا(س)،  به نمايندگي از حجت الاسلام والمسلمين جوادي مسول دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری، دكتر طاهره چنگيز رييس دانشگاه و دكتر بهنام صانعي رييس  اداره پيوند دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ضمن حضور در مراسم ترحيم اين عزيزان در شهرهاي تيران، شهرضا، جرقويه و اصفهان و عرض تسليت، مراتب تجليل و قدردانی ايشان را  به خانواده هاي ايثارگر اهدا كننده عضو، ابلاغ كرد.