یکشنبه 06 03 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 06 خرداد 1397

حضور معاون درمان وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه در بیمارستان سیدالشهداء(ع) سمیرم

دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خانم دکتر چنگیز رئیس دانشگاه بهمراه  مدیر درمان دانشگاه، شنبه ۲۵ آذرماه، از بیمارستان سیدالشهداء(ع) شهرستان سمیرم بازدید نمودند.

دراین بازدید مسئولین ضمن سرکشی از بخش های مختلف بیمارستان، به عیادت از بیماران و گفتگو با پرستاران و بررسی مشکلات و نیازهای آنان پرداختند.

سپس مسئولین وزارتخانه و دانشگاه در جلسه مشترکی با حضور نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان سمیرم، همچنین رییس و مسئولین بیمارستان، به بررسی پیشنهاداتی در راستای ارائه بهتر خدمات در بیمارستان پرداختند.

در ادامه معاون درمان وزارت متبوع در نشستی صمیمی  با پزشکان متخصص بیمارستان، با آنان به گفتگو و بیان پیشنهادهایی برای حل مشکلات آنان پرداخت.