سه شنبه 03 07 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 03 مهر 1397

----18.jpg

برگزاری مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشگاه

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، شنبه ۲۵ آذرماه، آیین تجلیل از دانشجویان برتر دانشگاه را با حضور رییس دانشگاه، رؤسای دانشکده ها، اساتید و اعضای هیات علمی، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، در تالار دکتر شریعتی برگزار نمود.

در این مراسم خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه در ابتدای سخنان خود ضمن تشکر از افتخارآفرینان و با ابراز امیدواری از گسترش و ارتقای روز بروز این موفقیت ها، دانشجویان موفق و مدال آور را به تشویق دانشجویان دیگر در ورود به زمینه های قرآنی، فرهنگی و ورزشی سفارش نمود.

وی با تاکید به دانشجویان ورزشکار در خصوص ترغیب دیگران به تحرک و انجام فعالیت های ورزشی گفت: چیزی که یک دانشجوی ورزشکار حرفه ای را از یک ورزشکار حرفه ای متمایز می کند جامعه سازی او است، رسالت یک دانشجوی ورزشکار حرفه ای این است که علاوه بر مدال آوری بتواند دیگران را به ورزش همگانی ترغیب کند.

دکتر حسینی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز در این مراسم، از دانشجویانی که علاوه بر کسب علم و دانش در عرصه های ورزشی، فرهنگ و هنر، قرآن و ... فعالیت داشته و توانسته اند در سطح ملی رتبه های در خور و شأن دانشگاه کسب کنند تشکر و قدردانی کرد.

وی ادامه داد: کسب رتبه اول دانشگاه در جشنواره نشریات تیتر ۱۰، کسب رتبه نخست دانشگاه در مراسم دانشجوی نمونه کشوری، کسب رتبه دوم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در المپیاد ورزشی خواهران از بین ۱۸۵۰ دانشجو و ۵۵ دانشگاه کشور و کسب رتبه های برتر اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در بیست و دومین جشنواره سراسری قرآن از جمله افتخارآفرینی های دانشگاه است که تمامی اینها حاصل زحمات و تلاش دانشجویان، مسئولین دانشگاه و نیز پرسنل و کارکنان حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه می باشد.

در ادامه مراسم دکتر شاهمرادی معاون اجتماعی دانشگاه نیز طی سخنان کوتاهی، کسب افتخارات مختلف دانشگاه را در عرصه ملی حاصل همت و تلاش دانشجویان قلمداد کرد و گفت: افزایش افتخارات هرساله دانشجویان در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، هنری و قرآنی نشان دهنده این است که مسئولین کارشان را به بهترین شکل ممکن انجام داده اند و زیرساخت ها به درستی انجام شده است.

گفتنی است در ادامه مراسم با حضور رییس دانشگاه و مسئولین، از برترین های بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت، المپیاد ورزشی خواهران، جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۰ و جشنواره دانشجوی نمونه با اهدای لوح و جوایزی تقدیر شد.