شنبه 25 09 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 25 آذر 1396

pajohesh.jpg

برگزاری برنامه های آموزشی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان به مناسبت روز مانور زلزله و ایمنی

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه هشتم آذرماه، به مناسبت روز مانور زلزله و ایمنی، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع بلایا برای دانش آموزان مقطع متوسطه فرزام  توسط مراقب سلامت پایگاه فرهنگیان نمود.

در این جلسه ابتدا در زمینه اهمیت بحث بلایا مطالبی ارایه گردید و سپس به آموزش مراقبت هاي ويژه در هنگام و پس از زلزله پرداخته شد. در آخر جلسه نیز مانور زلزله برای دانش آموزان انجام شد.

*همچنین در روز پنج شنبه نهم آذرماه، خانم صالح مراقب سلامت مرکز کوجان اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع بلایا برای دانش آموزان مقطع ابتدایی مدرسه شاهد شهید منتظری نمود.

در این جلسه در زمینه اهمیت بحث بلایا، مراقبت هاي ويژه در هنگام و پس از زلزله، وجود کیف اضطراری در منزل و بررسی و شناخت نقاط امن مطالب آموزشی ارایه و در پایان با همکاری دانش آموزان مانور زلزله برگزار شد.

*برگزاری جلسه آموزشی اطفا حریق در مرکز خدمات جامع سلامت حسن آباد

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز پنجشنبه نهم آذر ماه، با توجه به هماهنگی انجام شده با شهرداری حسن آباد، کلاس آموزشی اطفا حریق را ویژه بیست و نه نفر از داوطلبین سلامت و مادران برگزار نمود.

در این جلسه علی صادقی کارشناس بهداشت محیط این مرکز در باره خطر بلایا و اهمیت اطفا حریق توضیحاتی بیان نمود و  سپس در خصوص اطفا حریق و نکات ایمنی در منزل آموزش های لازم ارایه گردید.

آموزش عملی اطفا حریق نیز در محوطه حیاط مرکز انجام شد.