شنبه 30 04 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 30 تیر 1397

افتتاح طرح عمراني گسترش فضای فیزیکی گروه ژنتیک و بیولوژی مولکولی دانشکده پزشکی

طرح عمران گسترش فضای فیزیکی گروه ژنتیک و بیولوژی مولکولی که از حدود یک سال قبل مورد توجه ویژه ی هیات رئیسه دانشکده پزشکی قرار گر فته بود سرانجام به بهره برداری رسید.

با اجرای این طرح راهروی دومی در طبقه همکف دانشکده به این گروه اختصاص داده شد که پس از بازسازی تحویل گروه گردید و با گسترش فضا بسیاری از مشکلات آموزشی و اداری گروه را مرتفع نمود. به همین مناسبت مراسم رسمی افتتاحیه بهبودی از این طرح گسترش صبح روز شنبه 29 مهر ماه در محل گروه با حضور دکتر صبری معاون آموزشی دانشگاه، دکتر امامی رئیس دانشکده پزشکی، معاونین درمان و  اداری و مالی دانشکده، مدیر گروه ژنتیک و اعضای هیات علمی این گروه، جمعی از دانشجویان و سایر دست اندرکاران این طرح در محل گروه مذکور برگزار گردید.

شایان ذکر است در حاشیه برگزاری این مراسم از کارمندان بازنشسته گروه و از زحمات افرادی که در تحقق بخشیدن به این مهم سهم بسزایی داشتند قدردانی گردید.