سه شنبه 03 07 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 03 مهر 1397

19119.jpg

برگزاری همایش سلامت روان در محیط کار توسط مرکز بهداشت شماره دو

واحد سلامت روان مرکز بهداشت شماره دو اصفهان با همکاری معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری، چهارشنبه 26 مهرماه، اقدام به برگزاری همایش "سلامت روان در محیط کار" با حضور مسئولین و رابطین سلامت ادارات و ارگان ها، مسئولین اتحادیه ها و اصناف، مشاورین مدارس و پرسنل مرکز نمود.

در این همایش مدیر امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: نتایج سنجش «سواد سلامت» شهروندان اصفهانی نشان می‌دهد میانگین سواد سلامت اصفهانی‌ها 10.55 از 20 نمره است.

مسعود مهدویان‌فر با اشاره به فعالیت‌های ستاد فرهنگ سلامت شهرداری اصفهان اظهار داشت: ستاد فرهنگ سلامت شهرداری اصفهان از سال 93 و با تصویب شورای شهر اصفهان آغاز به کار کرده است که یکی از فعالیت‌های آن تدوین و رونمایی سند سلامت شهرداری اصفهان بود.

وی در خصوص فعالیت‌های این ستاد گفت: یکی از تحقیقات صورت گرفته در این ستاد  سنجش «سواد سلامت» شهروندان اصفهانی بود که با همکاری مرکز SDH دانشگاه علوم پزشکی اصفهان صورت گرفت.

مدیر امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به نتایج این پژوهش گفت: نتایج این پژوهش نشان می‌دهد میانگین «سواد سلامت» شهروندان اصفهانی 10.55 از 20 نمره است.

آقای مهدویان‌فر با بیان اینکه این موضوع بیانگر آن است که میانگین سواد سلامت اصفهانی‌ها در محدوده مرزی قرار دارد اضافه کرد: از نظر تفکیک جنسیتی نیز تفاوتی چندانی در میان آقایان و بانوان وجود ندارد به طوری که نمره بانوان در این پژوهش 10.61 و نمره مردان 10.57 بوده است.

وی افزود: دسترسی به منابع اطلاعاتی، درک مطلب سلامت، دانش بهداشتی، توانمندی فردی و توانمندی اجتماعی، سازه‌های مورد بررسی در این پژوهش بود.

مدیر امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به فعالیت کانون‌های سلامت شهرداری اصفهان گفت: در کانون‌های سلامت دوره‌های مختلف آموزشی از جمله دوره‌های امید برای سالمندان، روانشناسی بلوغ، خودآگاهی و عزت ‌نفس برای اقشار مختلف شهروندان در حال برگزاری است.

آقای مهدویان‌فر در پایان با تأکید بر اینکه مسئله سلامت یک مسئله بین بخشی است بیان داشت: این نگاه که همه‌ چیز در بخش سلامت را از دانشگاه علوم پزشکی مطالبه کنیم یک نگاه سطحی است به همین دلیل شهرداری اصفهان در حد توان خودش به این حوزه ورود پیدا کرده است.

گفتنی است سخنرانی دکتر سهرابی مدیر مرکز بهداشت شماره دو در زمینه سلامت روان در محیط کار و دکتر خدایی روانپزشک مرکز سلامت قائدی پیرامون کاهش استرس شغلی و اجرای سرود ایران توسط دانش آموزان ناشنوای هنرستان ایران از دیگر برنامه های این همایش بود.

لازم به ذکر است در زمان برگزاری همایش، کارشناسان سلامت روان در قالب شش غرفه به مشاوره و آموزش مدعوین پرداختند.