شنبه 29 07 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 29 مهر 1396

برگزاری همایش گرامیداشت سالمند، تغذیه و ورزش گروهی سالمندان به مناسبت هفته سالمند

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان به مناسبت گرامیداشت هفته سالمند و به منظور ارتقاء سطح سلامت سالمندان، اقدام به برگزاری همایشها، جلسات آموزشی و ورزش گروهی سالمندان در مرکز خدمات جامع سلامت اشکاوند نمود.

*در روز یکشنبه شانزدهم مهرماه همایش تغذیه در سالمندان٬ توسط مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت سهند برای پنجاه نفر از سالمندان تحت پوشش این مرکز در محل دریاچه زیتون بهارستان برگزار گردید. در این همایش خانم طاهری کارشناس مراقب سلامت مرکز سهند به بیان خدمات قابل ارائه در مراکز و پایگاه های سلامت شهر بهارستان پرداخت و افزود: خدماتی چون ارزیابی تغذیه ای٬ غربالگری سرطان سینه و روده بزرگ٬ غربالگری سلامت روان و سایر خدمات به صورت رایگان و با ارائه کدملی در این مرکز انجام می‌شود.

در ادامه آقای رجایی مراقب سلامت مرد مرکز سهند در خصوص تغذیه در سالمندان٬ گروه های غذایی و تغذیه در بیماری های مزمن، آموزش های لازم را ارائه دادند. در پایان نیز فشارخون کلیه افراد و مراجعین اندازه گیری گردید.

*همچنین در روز یک شنبه شانزدهم مهرماه همایشی با شرکت بیش از چهل نفر از سالمندان تحت پوشش، در مرکز خدمات جامع سلامت آزادگان برگزار شد.

دکتر مشتاقیان پور مسئول مرکز ضمن تشکر از حضور سالمندان و تبریک این روز، به اهمیت حفظ منزلت و تکریم سالمندان اشاره کرد و راجع به سبک زندگی سالم در دوران سالمندی صحبت نمود.

همچنین در این همایش به عنوان سنبل ایثار و مقاومت ضمن تقدیر از سالمندانی که دارای فرزند شهید بودند، خطر سنجی از نظر بیماری های غیر واگیر (اندازه گیری وزن، قد، فشار خون، تست قند خون و تست فیت به عمل آمد.

در ادامه کارشناس تغذیه در مورد اهمیت تغذیه سالم در دوران سالمندی و کارشناس بهداشت حرفه ای در مورد اهمیت تحرک بدنی و اصول حفظ ایمنی در منزل نیز صحبت کردند.

* در صبح روز یک شنبه شانزدهم مهرماه به مناسبت هفته بزرگداشت سالمند و به منظور ارتقاء سطح سلامت سالمندان با دعوت قبلی و اطلاع رسانی از طریق مساجد، مدارس و خانه های بهداشت، تعدادی از سالمندان تحت پوشش منطقه تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت اشکاوند در مجموعه ورزشی آبشار گرد هم آمده و سالمندان با کمک مربی ورزش های صحیح و مناسب دوره سالمندی را آموزش گرفته و این تمرینات بدنی را زیر نظر مربی انجام دادند.

همچنین توصیه هایی برای استمرار و تداوم این برنامه همچنین خدمات بهداشتی که در خانه های بهداشت به سالمندان ارائه می شود به آنها معرفی شد از جمله: شرکت در کلاس های آموزشی با عناوینی از جمله تغذیه، فعالیت بدنی، مراقبت از کمر زانوها پاها، پوکی استخوان، پیشگیری از حوادث، مراقبت از چشم و گوش، بهداشت دهان دندان و سایر اقدامات مورد نیاز، انجام معاینات دوره ای سالمندان و توزیع مکمل های دارویی کلسیم و ویتامین دی.