یکشنبه 26 09 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 26 آذر 1396

اجرای طرح تصفیه پساب خاکستری در خوابگاه های دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان

طرح تصفیه پساب خاکستری با هدف صرفه جویی در مصرف آب دانشگاه و استفاده از پساب خاکستری برای آبیاری فضای سبز پردیس دانشگاه، با هزینه 15 میلیارد ریال اجرا شده است.

ولی الله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه برای اجرای این طرح، آب خاکستری ( شامل حمام و روشویی) مجموعه خوابگاه های دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان با جمعیت حدود پنج هزار دانشجو از آب آشامیدنی جدا شده، اظهار کرد: در این طرح آب خاکستری خروجی از خوابگاه ها تصفیه و در یک استخر جمع آوری می شود و سپس برای مصارف فضای سبز مورد استفاده قرار می گیرد.

وی حجم آب تصفیه شده در این طرح را 200 متر مکعب در روز اعلام کرد و گفت: این طرح بصورت بومی و با کمک شرکت آبفا اصفهان که حدود سه میلیارد و 500 میلیون ریال از هزینه های آن را بصورت یارانه تامین کرد، اجرا شده است.

میرخانی با بیان اینکه مقرر است این طرح در آینده در مجموعه مسکونی کارکنان و استادان دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان نیز اجرا شود، گفت: علاوه بر این طرح، با اجرای طرح قنات سنتی اقدام به جمع آوری آبهای مازادی شده است که از طرف کوه صفه به سمت شهر و پردیس دانشگاه سرازیر می شود.

وی هزینه ایجاد این قنات ها را 15 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: پردیس  دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان حدود 120 هکتار فضای سبز دارد که 40 هکتار آن بصورت قطره ای آبیاری می شود.