یکشنبه 26 09 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 26 آذر 1396

برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته سالمند در روستای حبیب آباد جرقویه

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه دوازدهم مهرماه به مناسبت هفته سالمند و به منظور ارتقاء سطح آگاهی سالمندان تحت پوشش این مرکز، جلسه آموزشی با موضوع سبک زندگی سالم در دوران سالمندی

در محل حسینیه روستای حبیب آباد جرقویه برگزار نمود.

در این جلسه آموزشی که توسط خانم نوروزی کاردان ناظر بهداشت خانواده مرکز و با حضور 50 نفر از سالمندان برگزار شد، مطالبی در زمینه خودمراقبتی در دوران سالمندی، مشکلات و بیماری های شایع دوران سالمندی مانند بی اختیاری ادراری و بیماری یبوست و راه های پیشگیری از آن مطالبی ارائه شد.

همچنین در این جلسه ضمن آموزش هرم غذایی و چهار گروه اصلی مواد غذایی و میزان مصرف از هر گروه مواد غذایی در شبانه روز به سالمندان، از مصرف میوه جات و سبزیجات و مخصوصا آب به عنوان راه های پیشگیری از ابتلا به یبوست یاد گردید.

شایان ذکر است سخنرانان در این جلسه به رعایت بهداشت دهان و دندان به عنوان امری مهم در سلامت بدن انسان و اینکه داشتن دندان های سالم و جویدن کامل غذا می تواند در بهتر عمل کردن دستگاه گوارش نقش مهم داشته باشد تاکید نمودند.

همچنین در روز دوشنبه دوازدهم مهرماه، مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، با همکاری مرکز بهداشت استان اصفهان و سازمان بهزیستی، همایش گرامیداشت هفته سالمند را در محل سالن همایش های سازمان بهزیستی برگزارنمود.

در این همایش از پزشک، مراقب و بهورز برتر استان در ارائه خدمات مراقبتی به سالمندان تقدیر شد و خانم الهه عابد مراقب سلامت شاغل در مرکز خدمات جامع سلامت امیرحمزه با توجه به در نظر گرفتن کمیت و کیفیت انجام مراقبت های سالمندان به عنوان مراقب سلامت برتر استان اصفهان انتخاب و به پاس زحمات ارزشمند ایشان‌ در خدمت رسانی به سالمندان لوح تقدیر و هدیه به ایشان تقدیم شد.

در این همایش در مسابقه خاطره نویسی، خاطره بیان شده از سوی طاهره احمدی همسر جانباز شهید که از سالمندان تحت پوشش مرکز عاشق آباد هستند به عنوان خاطره برتر انتخاب شد و به رسم یادبود هدیه ای نیز به وی تقدیم گردید.