یکشنبه 26 09 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 26 آذر 1396

1 6.jpg

اقدامات مرکز بهداشت شماره دو به مناسبت روز جهانی قلب

مرکز بهداشت شماره دو به مناسبت روز جهانی قلب، اقدام به برگزاری همایش ها، کارگاه ها و جلسات آموزشی با هدف آگاهی مردم در پیشگیری از عوامل ایجاد بیماری های قلبی و عروقی نمود.

 این مرکز با برگزاری جلسات مختلف آموزشی در منطقه تحت پوشش مرکز سلامت جامی، مرکز خدمات جامع سلامت قائدی، پایگاه لادان، پایگاه درخشان و نیز مدرسه متوسطه دخترانه شرکت، در ارتباط با روش های پیشگیری از عوامل خطر و میزان تاثیر آن بر کاهش بیماری های قلبی عروقی، کنترل استرس با تکنیک های تنفسی و ریلکسیشن، عوامل خطر بیماری قلبی از جمله فشارخون بالا، قندخون بالا و کلسترول بالا و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی ، عدم مصرف مواد دخانی و عدم مصرف مشروبات الکلی و داشتن فعالیت بدنی و نقش آن در کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی آموزش های لازم را ارائه نمود.

نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون از جمله کم کردن مصرف نمک به کمتر از یک قاشق چایخوری در روز، استفاده از روش پخت بخار پز و آب پز کردن، استفاده از روغن مایع آن هم به مقدار کم، کم کردن مصرف شیرینی های غیر طبیعی و استفاده بیشتر از سبزیجات و میوه ها، استفاده از نان های سبوس دار و مصرف ویتامین D3 یک عدد در ماه برای افراد بالای دوازده سال و دو ماه یک عدد برای کودکان دو الی دوازده سال و استفاده از مواد لبنی کم چرب زیر دو درصد از دیگر مطالب آموزشی در این کارگاه ها بود.

همچنین این مرکز اقدام به برگزاری همایش قلب سالم برای پرسنل و دانش آموزان دبیرستان لوانان نمود که در آن دانش آموزان به استفاده از منابع فیبر محلول در رژیم غذایی و کاهش مصرف مواد قندی و فست فود ها، عدم استفاده از نمکدان، عدم مصرف نان سفید، عدم مصرف زیاد گوشت قرمز، استفاده از لبنیات کم چرب، عدم استفاده از سس های چرب، کاهش مصرف غذاهای سرخ شده، کاهش مصرف غذاهای کنسروی و کاهش شدید انواع شیرینی جات ترغیب و سپس با انواع چربی های خون و راهکارهای لازم در زمینه افزایش چربی محافظ قلب و نقش فعالیت بدنی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی آشنا شدند.