سه شنبه 29 08 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 29 آبان 1397

برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان فلاورجان

اولین مجمع سلامت شهرستان فلاورجان  یکشنبه 18 شهریورماه با رویکرد ارتقای مشارکت های بین بخشی و توسعه مشارکت های مردمی در محل آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی و به ریاست فرماندار شهرستان فلاورجان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر بهرامی کیا مدیر  و مهندس محمدی معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان فلاورجان و کلیه مسئولین شبکه، مدیران و رؤسای ادارات و سازمان های سطح شهرستان، رؤسای شوراهای اسلامی شهر و روستا، رؤسای صنایع و کارخانجات خصوصی سازمان های مردم نهاد، خیرین سلامت، صنوف، سفیران سلامت، ورزشکاران، همیاران سلامت، سفیران دانشجو، مروجین جهاد کشاورزی و ... برگزار شد، اهداف برگزاری مجمع و اقدامات صورت گرفته توسط دکتر بهرامی کیا بیان گردید.

سپس خانم شهیدی رئیس اداره همکاری های بین بخشی و توسعه پایدار از حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه در خصوص مفاهیم و ارکان و نیز گفتمان غالب مجمع که شیوه زندگی سالم بود، توضیحاتی ارائه نمود.

پس از آن آقای ساعدی فرماندار شهرستان در خصوص ضرورت جلب همکاری های بین بخشی و اهمیت توجه به ساختار مجمع با هدف ارتقاء برنامه های سلامت محور در سطح شهرستان سخنرانی فنمود.

سخنران بعدی دکتر ابراهیمی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بود که طی سخنانی بر ضرورت اهمیت حمایت های همه جانبه از رویکردهای سلامت اجتماعی توسط استانداری، تأکید و در این ارتباط نقش مجامع سلامت شهرستان ها را بسیار پررنگ عنوان کرد.

گفتنی است در این مجمع تعدادی از مسئولین، خیرین، ورزشکاران و شخصیت های مردمی برجسته به عنوان سفیران سلامت افتخاری  انتخاب شدند.

دکتر روزبهانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم، در ارتباط با برنامه های دانشگاه در خصوص سلامت مادران توضیحاتی ارائه نمود و از برگزاری مجمع به عنوان یک نمونه موفق از مشارکت های بین بخشی نام برد.

در بخش پایانی نیز، منتخب فعالان عرصه های مختلف در حوزه ی سلامت، با اهدای تندیس مزین به لوگوی مجمع سلامت، مورد تشویق قرار گرفتند.

در حاشیه این مراسم مدعوین از برنامه های مختلفی که با همت دست اندرکاران شبکه بهداشت و درمان و مشارکت سازمان هایی نظیر ورزش و جوانان، بهزیستی ، مدیریت جهاد کشاورزی و ... تدارک دیده شده بود شامل نمایشگاه نقاشی سلامت اجتماعی با موضوع سبک زندگی سالم، غرفه های مختلف ورزش، توان افزایی بانوان، ‌محصولات سالم کشاورزی، بازارچه خیریه و ... بازدید کردند.