دوشنبه 03 07 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 03 مهر 1396

کسب عنوان قهرمانی حراست دانشگاه در دومین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان حراست و حفاظت فیزیکی قطب هفتم آمایشی کشور

حراست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق شد در دومین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان حراست و حفاظت فیزیکی قطب هفتم آمایشی کشور (اصفهان-یزد-چهارمحال بختیاری-کاشان) عنوان قهرمانی را کسب و به مسابقات کشوری این جشنواره راه یابد.

این جشنواره که به یادبود شهید محسن حججی از 10 الی 12 شهریورماه در 9 رشته تیمی و انفرادی شامل: دو و میدانی، دارت، آمادگی جسمانی، شنا، والیبال، فوتبال، تیراندازی، طناب کشی و شطرنج در اصفهان برگزار شد، تیم ورزشی حراست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توانست در سه رده سنی 34-، 34+ و 44+ مقام قهرمانی را از آن خود نماید.

شایان ذکر است برندگان این دوره مسابقات جشنواره، از قطب های مختلف کشور، با راهیابی به فینال مسابقات، در مهرماه سال جاری در شهر شیراز به رقابت خواهند پرداخت.