شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

افتتاح کلینیک تخصصی بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان

همزمان با هفته دولت، دوشنبه ۷ شهریورماه، طی مراسمی با حضور معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سرپرست دانشگاه و مسئولین شهرستان گلپایگان، کلینیک تخصصی بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان افتتاح شد.

دکتر ناصر رستمی مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان در آیین افتتاح این پروژه با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر، اظهار داشت: احداث کلینیک تخصصی بیمارستان امام حسین(ع) در سال 94 در زمینی به مساحت 800 مترمربع کلنگ‌زنی شد.

وی افزود: این پروژه با اعتبار یک میلیارد و 600 میلیون تومانی از محل اعتبارات دولتی به اتمام رسید و امروز شاهد بهره‌برداری از آن هستیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان عنوان کرد: نقطه مثبت ما در شهرستان در زمینه توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان همگامی خیران با طرح تحول نظام سلامت بود که این اعتبارات را دوچندان کرد.

وی با اشاره به اینکه از سال 73 تا 93 حدود 4 هزار مترمربع زیرساخت بهداشتی و درمانی در گلپایگان احداث شده بود، تصریح کرد: از سال 93 تاکنون بالغ بر 9 هزار مترمربع پروژه بهداشت و درمان در گلپایگان احداث شده و به بهره‌برداری رسیده است.

دکتر رستمی ادامه داد: از 9 هزار مترمربع زیرساخت بهداشتی و درمانی، 5 هزار و 200 مترمربع در بخش بهداشت و 3 هزار و 700 مترمربع در بخش سلامت اختصاص دارد.

وی همچنین گفت: در دو سال گذشته 4 هزار و 200 مترمربع ارتقای هتلینگ داشته‌ایم که هزار مترمربع در بخش بهداشت و 3 هزار و 200 مترمربع در بخش درمان بوده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان بیان داشت: در دو سال اخیر پروژه پایگاه سلامت مقدسی در منطقه صفائیه، ساختمان اورژانس گلپایگان، مرکز خدمات درمانی مهدی صحت، مرکز درمانی آزمایشگاه فخرتاج شمس، مرکز خدمات جامع حاج علی عظیمی، مرکز خدمات درمانی رئوف، مرکز خدمات درمانی گوگد، مرکز خدمات جامع سلامت نباتی در سعیدآباد، پایگاه سلامت ورزنه و احداث پایگاه ابن سینا به بهره‌برداری رسیده است.

وی در پایان مطرح کرد: مرکز دیالیزم بیمارستان یکی از مدرن‌ترین مراکز کشور است که با اعتبار یک میلیارد و 300 میلیون تومان و مابقی از سوی اعتبارت دولتی در بیمارستان امام حسین(ع) راه‌اندازی شده است.