شنبه 01 07 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 01 مهر 1396

برگزاری جلسه آموزشی اهمیت بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی

کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت محمودآباد مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، سه شنبه 31 مرداد ماه اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع اهمیت بهداشت فردی و مواد غذایی در محل سرای سالمندان صادقیه نمود.

در این جلسه که با حضور مسئولین، پرستاران، پدریاران، مادریاران و نیروهای خدماتی این سرا و با هدف ارتقاء سطح آگاهی شغلی آنها برقرار گردید، کارشناس بهداشت محیط مطالب آموزشی خود را با موضوع اهمیت بهداشت فردی (کارت بهداشت، وسایل شخصی و حفاظت فردی) شروع کرده و در ادامه با توجه با اهمیت رعایت بهداشت مواد غذایی در اماکنی همچون سرای سالمندان توضیحاتی را پیرامون شرایط عرضه مواد غذایی صنفی و صنعتی، خطرات میکروبی و شیمیایی منتقله از مواد غذایی و سیب سلامت ارایه نمود.

گفتنی است اصول و روش های صحیح گندزدایی، تعریف گندزداها و همچنین اصول جمع آوری پسماندها (عادی و عفونی) در سرای سالمندان از دیگر مطالبی بود که توسط این کارشناس به حاضرین ارائه شد.