شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

پیام دکتر غلامرضا اصغری، رییس سابق دانشگاه خطاب به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

بسم الله الرحمن الرحیم

مسئولیت اداره امور در نظام اسلامی به منزله امانتی است که به انسان سپرده می شود و سعادتمند کسی است که از عهده این مسئولیت برآمده و این بار امانت را به سرمنزل مقصود رسانده و تحویل آیندگان دهد.

اینجانب نیز خداوند منان را شاکرم که پس از توفیق خدمتگزاری، امانت را به فردی امین و کاردان می سپارم.

در این بین اما بمدت ۴ سال در کنار همدیگر و با همکاری هم در تثبیت و ارتقاء نظام سلامت کوشیدیم و البته بدیهی است انجام امور مهم و زیرساختی با نواقص و کاستی هایی همراه است که لازم است با همفکری و همکاری این کاستیها را مرتفع نمود.

در همین جا لازم میدانم از تلاش بی شائبه و جهادگونه آحاد شما عزیزان، پرسنل گرانقدر، دانشجویان عزیز، اساتید معزز و مدیران خدوم و زحمتکش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تقدیر و تشکر نموده و از هرگونه قصور و تقصیر احتمالی در انجام وظیفه، از پیشگاه باریتعالی و همه عزیزان طلب بخشش دارم و ملتمس دعای خیر هستم.

برای سرپرست محترم دانشگاه نیز که از چهره های شناخته شده نظام سلامت هستند و کلیه شما عزیزان از خدای مهربان سلامتی و عافیت و توفیق خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در پناه حضرت صاحب الامر (عج) و تحت رهبریهای داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و در راستای اجرای سیاستهای دولت تدبیر و امید خواستارم.

دکتر غلامرضا اصغری

۳ شهریور ۱۳۹۶